Join our network of non-profits, companies and individuals who believe social change can happen through design.

Become A Member
avatar

eorgia Weiss

United States

Member since March 23, 2013


 • http://norse-mythology.org/the-10-best-norse-mythology-books/

  Det er hauger av bøker tilgjengelig norrøn mytologi, spesielt på nybegynnernivå. Prøver å bestemme hvor du skal begynne kan være skremmende. Hvis du er fascinert av hva du har funnet her på norrøn-Mythology.org og ønsker å utforske emnet videre, her er en liste over 10 av beste bøkene i feltet (pr. desember 2012). Denne listen er skrevet hovedsakelig med nybegynnere eller middels student av norrøn mytologi i tankene, selv om noen av de mer spesialisert bøkene i denne listen vil være av stor bruk for de som allerede er kjent med grunnleggende i den gamle mytologien og religionen norrøne og andre germanske folk, og vil gå videre.

  Rekkefølgen på bøkene i denne listen går fra den mest nybegynner-vennlig til de mest avanserte.

  1. De norrøne mytene av Kevin Crossley-Holland Kevin Crossley-Holland's The norrøne myter er den beste innføringen i norrøn mytologi der ute for total nybegynner. Boken begynner med en kort oppsummering av norrøn kosmologi og pantheon, som setter scenen for det virkelige midtpunktet av arbeidet: Crossley-Hollands underholdende og nøyaktig gjenfortellingene av flere av de mest sentrale historier om norrøn mytologi, som opptar det store flertallet av bokens sider. Det er absolutt ingenting her som ville skremme bort nonspecialist.

  2. Guder og myter i Nord-Europa av HR Ellis Davidson Hilda Roderick Ellis Davidson var en av det tjuende århundre fremste forskere og popularizer...

My Interests

 • Industrial Design
 • Environmental Design
 • Communication Design
 • Fashion Design
 • Audio/Visual Design