Join our network of non-profits, companies and individuals who believe social change can happen through design.

Become A Member
avatar

carmie martine

Portsmouth, United kingdom, United Kingdom

writer

Member since March 09, 2013

 • The Avanti Group Hong Kong Project: Når remodeling er ikke en hel hjem forbedring

  Communication, Communication Design

  http://www.japantimes.co.jp/community/2013/04/02/how-tos/when-remodeling-isnt-quite-a-home-improvement/#.UWoVf6KnpDA

  Et år siden kiggede vi på en 20-årig lejlighed, efter at det var bare gået på salg i byen hvor vi bor, hvilket er omkring en time fra Tokyo. Det var store og solrig, men væggene skulle være re-papered og gulvene udskiftet. Ejendomsmægler fortalte os, at ¥ 11,6 millioner prisforlangende inkluderet udgifter til remodellering, der skulle gennemføres af et selskab allerede valgt af ejeren, når en købsaftale blev underskrevet. Vi sagde, vi foretrak at have den remodeling gjort til vores egne specifikationer og spurgte hvor meget billigere lejligheden ville være hvis vi købte det i sin nuværende tilstand. Hun tjekkede med ejeren og kaldte os tilbage: han ville banke off ¥ 600.000.

  Baseret på hvad vi vidste, repapering og udskiftning af gulve i en lejlighed, der størrelse ville have kostet mere end fradraget, så vi antager jobbet sælgeren forestillede sig ville have involveret lidt mere end hængende kurosu (billigt tapet) og om fastsættelse af lav kvalitet finer "gulvbelægning." Det ville ikke omfatte nye badeværelse eller køkken armaturer. Sælgere er opmuntret af mæglere til at gøre deres egenskaber mere ønskeligt ved at fastsætte dem før de sætter dem på markedet, og i de fleste tilfælde arbejde er minimal. For folk som os, der har en mere idiosynkratiske idé om, hvad vi ønsker i et beboelsesrum, er denne generiske remodeling arbejde ødsel og nedslående, især hvis prisen har været jacked til at absorbere forskellen.

  I 2010 gennemført byggeri ministeriet en undersøgelse af mennesker, der havde for nylig solgte boliger. Af dem, der havde udført hjem forbedringer til netop dette formål, 73 procent sagde, at de har modtaget flere penge end de ville have haft de ikke udført arbejde. Gennemsnitlige "merværdi" forbedringerne forudsat var ¥ 1.66 millioner, selvom det gennemsnitlige beløb brugt på sagde forbedringer var ¥ 3.13 millioner. Så i teorien tabte disse boligejere penge, da de har betalt mere for forbedringerne end de modtog i merværdi.

Leave a Response

Fields marked * are required


No file selected (must be a .jpg, .png or .gif image file)


Once published, you will have 15 minutes to edit this response.

Cancel