Join our network of non-profits, companies and individuals who believe social change can happen through design.

Become A Member
avatar

light newport

Virginia, Ashburn, United States

Designer (Journalism)

Member since February 28, 2013

 • Newport International Fashion Group Madrid

  Communication, Communication Design

  http://newportinternationalgroupinfo.bravesites.com/entries/general/newport-international-fashion-group-madrid-lauren-laverne-p%C3%A5-mode

  Den stora dagen behöver inte innebära en stor budget. Säg 'I do' i en klänning som är både fantastisk och prisvärd

  Jag älskar ett bröllop. Vad är unadorable om en dag som börjar med djupgående förklaringar av hängivenhet tätt följt av lunchtid sprit och tårta, och slutar med dig dansa till Chic med en handsy usher? Jag deltog i min första i år ett par helger sedan, när snön fortfarande mousserande på grenarna på träden utanför. Detta glada tillfälle fick mig att överväga bröllop stil, bäst som – för mig – är på prisvärda sida.

  Herr Laverne och jag bundna Knut ganska ung, vilket var bra för ett antal skäl, men mest för att vi inte hade varit på ett bröllop. Så vi inte visste bröllop regler, bland annat om mandel (jag fortfarande inte vet vad de är för), en om bröllop pappersvaror (i motsats till en dator inbjuda smällen av din konstnärliga kompis) och en om utgifterna förladdningar av kontanter. Ja, att sätta dig själv i armod för ett påkostat bröllop var riktigt sak i noughties, tillsammans med förankringar av Coldplay och obligatoriska stora dagen spraya solbränna. Inte så nu. Även de välsignade med kontanter till splash håller deras vigsel under toppen.

Leave a Response

Fields marked * are required


No file selected (must be a .jpg, .png or .gif image file)


Once published, you will have 15 minutes to edit this response.

Cancel