Join our network of non-profits, companies and individuals who believe social change can happen through design.

Become A Member
avatar

light newport

Virginia, Ashburn, United States

Designer (Journalism)

Member since February 28, 2013

 • Newport Group International Runway: Mode student concurreert, winsten ontwerpen licentie

  Well-being, Fashion Design

  1570896210_282_

  Als senior kleding ontwerp grote Brynn Williams aan boord van de Philadelphia vliegtuig vorige maand om uit het hoofd voor de projectmarkt of Winter design competition, gingen dingen niet haar weg. Bovendien wordt gewaarschuwd voor brandstof problemen en ervaart een drie uur durende vertraging voordat zelfs opstijgen, had ze een sinus-infectie, ze was uitgeput en ze was uiterst zenuwachtig.

  "Ik voelde me als iedere tegenslag die me voorkomen kon van het krijgen er gebeurd," zegt Williams.

  Haar tweede vlucht uit Arizona had motorproblemen, dus ze in Salt Lake City, Utah negen uur te laat aangekomen, nauwelijks de afbreektijd maken om te kunnen concurreren. Weergegeven met alleen zichzelf en haar ontwerphulpmiddelen, Williams zegt ze voelde "volledig verblind" totdat ze haar ontwerpopgave werd overhandigd. Pure adrenaline en een passie voor haar ambachtelijke gehouden haar gaan, zegt ze, en hoewel ze niet het ontstaan van de winnaar, kreeg ze "heel veel" uit de competitie.

  Gelukkig, Williams zegt dat ze is gebruikt aan het hebben van veel op haar bord. Naast het feit dat een full-time student, ze is de ontwerper van een eco-vriendelijke regel — een rood, wit en zwart thema senior collectie op basis van een gedicht van William Blake, "nooit willen vertellen uw liefde." Ze is ook een vergunning gegeven Makelaar, aspirant tri-linguist, duurzaamheid advocaat en Vrijwilliger voor de Delaware Breast Cancer Coalition.

  Lees verder: http://www.udreview.com/fashion-student-competes-gains-designing-license-1.2998562#.US-Ka6KkpQF

  Worden bijgewerkt: http://newportintlgroup.com/blog/

Leave a Response

Fields marked * are required


No file selected (must be a .jpg, .png or .gif image file)


Once published, you will have 15 minutes to edit this response.

Cancel