Join our network of non-profits, companies and individuals who believe social change can happen through design.

Become A Member
avatar

Alastaire Young

United Kingdom

Member since February 27, 2013


 • Bradley Associates: Straat ruzie in Cuba

  Community, Environmental Design

  Source

  HAVANA keer — ik schrijf uit het oogpunt van een Canadese toerist. Iemand anders zal hebben om te vertellen hoe dit wordt ervaren door de Cubanen.

  Houd in gedachten ook dat ik een senior uit een gematigd klimaat ben en mei al een hete maand in Cuba is. Dus ik ging in de ochtend soms na zeer weinig slaap en dus enigszins prikkelbaar.

  Onze koor koos de Hotel Ingleterra. Dit was een geweldige locatie, recht in het hart van Havana. Het betekende ook dat een uitstekende Cubaanse band net onder onze venster tot 2:00 uur in de ochtend speelde.

  De uitdrukking "straat ruzie" is ontleend aan de Lonely Planet. Volgens de Lonely Planet "...Havana is een relatief veilige stad – met name als in vergelijking met andere Latijns-Amerikaanse hoofdsteden." Een van onze leden koor bevestigd dat dit, op basis van zijn reizen naar Mexico.

  Zelfs zo, delen van Havana herinnerde me aan sommige stad blokkeert in Vancouver waar u nog gedurende 30 seconden zonder wordt benaderd door iemand die wil geld kan niet tegen. Dus wat was het gedoe? Ten eerste, een heleboel mensen wilde verkopen ons spullen. Ik wil wedden dat ik niet de slechts Canadese die graag winkelen in stilte en anonimiteit ben, vermijden van contact met verkopers totdat het is absoluut noodzakelijk. Dit is een culturele verschil.

  Ik herinner me een Cubaanse vrouw die leek heel gefrustreerd dat haar benadering van mij gewoon veroorzaakt me om verder te gaan. Het is moeilijk om te winkelen anoniem als u ...