Join our network of non-profits, companies and individuals who believe social change can happen through design.

Become A Member
avatar

ricoco matirez

Noord amsterdam, Netherlands, Netherlands

writer

Member since February 25, 2013

 • NBC.com hacket: Media nettsted blir den siste offeret for Cyber-angrep – Hass Associates Hong kong

  Communication, Environmental Design

  http://www.policymic.com/articles/27176/nbc-com-hacked-media-site-becomes-the-latest-cyber-attack-victim NBC.com hacket Media nettsted blir den siste offeret for Cyber-angrep NBC.com har blitt hacket, blir den nyeste medieselskapet i en kort periode for ansiktet cyber-sikkerhetstrusler.

  Ifølge sikkerhet advarte forskere webbrukere mot besøk NBC.com, sier at hackere lagt lenker til malware på området. Googles Chrome nettleser og andre angivelig oppdaget truslene, og avskrekket brukere fra lasting av siden.

  NBC gitt følgende uttalelse om nettstedet, som fremmer underholdning tilbud av TV-nettverket: "vi har identifisert problemet og arbeider med å løse den. Ingen brukerinformasjon har blitt kompromittert."

  Hacking kommer som noen av landets største medier selskaper, inkludert New York Times og Washington Post, ha blitt truffet av cyber-angrep i siste week¬s- og frisk på hælene av kunngjøringen om at Apple har sluttet seg til Facebook og Twitter som et siste offer for alvorlige brudd av sofistikert hackere "-kommer en rapport som en hemmelighetsfull gren av det kinesiske militæret er bak mange av de siste angrep.

  MANDIANT, en Virginia basert USA cyber sikkerhetsfirmaet som sporer hundrevis av cyber spionasje tilfeller rundt om i verden, har sagt at en hemmelighetsfull gren av Kinas militære, enhet 61398, er mistenkt i et betydelig antall brudd og allerede har "systematisk stjålet hundrevis av terabyte med data" fra minst 141 organisasjoner over hele verden.

  En advarsel kom først fra sikkerhetsforsker Ronald Prins av Fox-den i Nederland, som tweeted en advarsel mot besøk NBC.com, sa det var å spre malware.

  Ekstra sikkerhet bloggere undersøkt og rapportert å finne utnyttelser. "Det var to utnytter koblinger på webområdet for NBC," en på hjemmesiden, og en annen videre inn i området, rapporterte HitmanProsecurity bloggen.

  "Utnytte drops Citadel Trojan som brukes for bank svindel og cyber-spionasje," sa bloggen.

  Online sikkerhetsfirmaet SurfRight bekreftet i et blogginnlegg at det var Citadel trojanske malware.

  http://www.tv.com/off-topic/hass-associates-krieg-auf-terabytes-war-on-terabytes/topic/113-3363405/msgs.html http://www.authorstream.com/Presentation/veraalceo-1694572-hass-associates-online-technology-articles-madrid-europol-bricht-mul/

Leave a Response

Fields marked * are required


No file selected (must be a .jpg, .png or .gif image file)


Once published, you will have 15 minutes to edit this response.

Cancel