Join our network of non-profits, companies and individuals who believe social change can happen through design.

Become A Member
avatar

rico rivera

Spain

Member since February 20, 2013


 • Cybersikkerhet som et emne, som vil hjelpe studenter?

  Communication, Communication Design

  Abney_177_

  Studenter av tekniske kurs på lavere og høyere nivå nå studerer et nytt emne: cyber sikkerhet og informasjonssikkerhet. Universitetet tilskudd Commission (UGC), ta merke til den økende bruken av datamaskin og informasjonsteknologi i ulike deler av hverdagslivet, har utstedt et varsel til høyskoler å innføre dette temaet.

  Brevet sier at avgjørelsen er tatt i henhold til anbefalingene fra task force på nasjonale sikkerhetssystem. "UGC og AICTE ville sikre at cybersikkerhet / informasjonssikkerhet er innført som et emne i universiteter og teknisk institusjoner på lavere og høyere nivåer."

  Her, deler noen studenter sine tanker om dette problemet.

  Kiran N., åttende semester, CSE, Nitte Meenakshi Institute of Technology, Bangalore

  I dag, håndtere vi milliarder av sider med informasjon på Internett. Vi har online bankvirksomheten og pengeoverføringer, online shopping, sosiale nettverk, e-post, kredittkortnumre, passord og så videre. Med alle disse sensitive dataene bare roaming rundt på Internett, er det svært enkelt for en hacker å få tak i denne informasjonen og bruke den til ulovlige formål.

  Cybersikkerhet er å sikre at alle data i nettverket er sikkert. I dag, bruker selv tenåringer Internett mye, uten å vite farene de kunne ansikt. Jeg tror at cybersikkerhet er et viktig tema for ingeniører. Det lærer dem hvordan usikkert data på Internett kan være, det lærer dem kravet til sikkerhet, hva skade data de laster opp på Internett er sannsynlig...

 • Abney_pic_177_

  Det kan vara den mest bekväma, bländande, tillgänglig shopping mall av allt, Internet.

  Men även om du är ombonad hemma i din PJs, du kan vara offer för en digital ficktjuv, sade Shelly Buller, äldre moralitet president av Medlemstjänster på Fibre Federal Credit Union i Cowlitz län.

  De bästa råden när du använder kreditkort för att betala online försäljare, Buller sade, "är att sticka med välkända, etablerade återförsäljare som Wal-Mart, Target och Macy's.

  "Online, människor har en tendens att vara mer sårbara. Du letar efter något, och du hittar det från en leverantör som inte du är bekant med. Kanske är deras säkerhet inte lika stark som en stor återförsäljare."

  Alla typer av leverantörer vidarebefordra konsumenternas information för vinst, säger Buller. "När folk handlar för viktminskning produkter och vitaminer, de kan falla offer för"sidan försäljning"— leverantören de beställer från säljer sina namn och information till en annan leverantör," och att andra part kan sälja den till tredje part.

  "Det blir en huvudvärk att stoppa skall avdragen från ditt konto, för något du inte vill till att börja med" sa hon. "Med bättre säkerhet, det finns mindre risk...

  "Konsumenterna skyddas väl använda ett kreditkort," sade Buller och banker och kreditkassor täcka brukar förluster när de rapporteras så snart de är märkt.

  se mer: http://www.dailymotion.com/v...