Join our network of non-profits, companies and individuals who believe social change can happen through design.

Become A Member
avatar

biancca hash

new south wales, Australia

Member since February 19, 2013


 • http://www.datacenterknowledge.com/archives/2013/02/18/softlayer-and-intricacies-asia-pac-expansion/

  Hass and Associates Hong kong News Asien er blevet hot ekspansion markedet for data center tjenesteydere. Regionens infrastruktur vækst bagud befolkningens stigende Internet, hvorfor virksomheder herunder Google, Amazon, Rackspace, Digital Realty og Equinix har alle voksende i regionen.

  Men ekspansion beslutninger er ikke enkle i Asien-Stillehavsområdet, som udbydere skal veje flere variabler i publikum og operativmiljø før investere millioner af dollars på en ny placering. Et interessant Casestudie tilbydes af SoftLayer teknologier, en af verdens største udbydere af videoværtstjenester.

  Globale ekspansion har været en prioritet for SoftLayer i de seneste år. Firmaet er baseret i Dallas, men 40 procent af dens kundebase bygger udenfor USA Mens af kundebasen været internationale, er virksomhedens infrastruktur for nylig begyndt at strække sig ud over USA Forsøget på at udvide afslører de udfordringer og belønninger mange tjenesteudbydere står over for, når du vælger hvor man kan udvide i AsiaPac.

  Flere infrastruktur i Asien-Pacific

  Selskabet har et datacenter i Singapore, og tilføjet netværksplaceringer i Tokyo og Hong Kong i 2011. "Åbne et datacenter i Singapore gav os lejlighed til at gøre et par ting i området," sagde Mark Quigley, Softlayers direktør for internationale operationer. "Det er et sted for amerikanske virksomheder til at hus...