Join our network of non-profits, companies and individuals who believe social change can happen through design.

Become A Member
avatar

Justin Blake

Germany

Member since February 14, 2013

 • Phishing en reell trussel mot helse, ikke lure

  Communication, Communication Design

  (http://www.healthleadersmedia.com/content/TEC-290726/Phishing-a-Real-Threat-to-Healthcare-No-Fooling)

  hass and associates phishing threat warning, Phishing en reell trussel mot helse, ikke lure

  Det var en lang ferie helg for flere år siden, og jeg fikk en melding på Facebook fra noen jeg stolte, en langvarig bekjent fra et velkjent high-tech firma. Han hadde postet noe til min Facebook-veggen. Jeg trodde det var godartet. Men hadde blitt kompromittert sin Facebook-konto, og nå jeg hadde vært phishet.

  Jeg visste om phishing; i hovedsak er det en e-post svindel svindel eller con nettspill. Jeg trodde jeg ville være trygt hvis jeg bare åpnet meldinger fra personer jeg visste, på nettverk jeg for å være trygg. Jeg tilbrakte de neste dag, men overstrømmende apologizing til min Facebook-venner, som nå hadde posteringer til sin egen Facebook-vegger, fra meg, invitere dem til å klikke, og bli sugd inn i det digitale kaoset. Vi hadde en god ikke-latter endre våre passord og ba om unnskyldning på ned linjen.

  Jeg var heldig at den eneste skade jeg fikk var en liten forlegenhet. Og jeg nå vet jeg jeg er i ganske god selskap. Forrige uke, lærte vi at Høyesterett høyesterettsjustitiarius John Roberts har vært utsatt for kredittkort svindel. Retten gi ikke noen andre detaljer, ifølge Associated Press. Men hvis du spør meg, oddsen er at Justice Roberts hadde vært phishet.

  Som vi komme seg fra vår årlige ferie av skøyerstreker, la oss ta et øyeblikk å vurdere våre beredskap for de digitale pranks fortsetter å lede vei som er noe å le av. Helsetjenester er på bestemt varsel som i forrige uke, da reviderte syketrygd bærbarhet og Accountability Act (HIPAA) forskrifter trådte i kraft, og rettshåndhevelse i September synes plutselig mye nærmere.

  hass and associates phishing threat warning, Phishing en reell trussel mot helse, ikke lure

  Relaterte artikler: (http://hassassociatescybersecuritycrhsitine.wordpress.com/tag/science-and-technology-news-madrid/) and (http://chirpstory.com/li/57710)

 • Jeg virkelig setter pris på grunnleggende av hva du har her i denne bloggen.

Leave a Response

Fields marked * are required


No file selected (must be a .jpg, .png or .gif image file)


Once published, you will have 15 minutes to edit this response.

Cancel

My Interests

 • Industrial Design
 • Environmental Design
 • Communication Design
 • Fashion Design
 • Audio/Visual Design