Join our network of non-profits, companies and individuals who believe social change can happen through design.

Become A Member
avatar

Justin Blake

Germany

Member since February 14, 2013


 • Phishing en reell trussel mot helse, ikke lure

  Communication, Communication Design

  (http://www.healthleadersmedia.com/content/TEC-290726/Phishing-a-Real-Threat-to-Healthcare-No-Fooling)

  hass and associates phishing threat warning, Phishing en reell trussel mot helse, ikke lure

  Det var en lang ferie helg for flere år siden, og jeg fikk en melding på Facebook fra noen jeg stolte, en langvarig bekjent fra et velkjent high-tech firma. Han hadde postet noe til min Facebook-veggen. Jeg trodde det var godartet. Men hadde blitt kompromittert sin Facebook-konto, og nå jeg hadde vært phishet.

  Jeg visste om phishing; i hovedsak er det en e-post svindel svindel eller con nettspill. Jeg trodde jeg ville være trygt hvis jeg bare åpnet meldinger fra personer jeg visste, på nettverk jeg for å være trygg. Jeg tilbrakte de neste dag, men overstrømmende apologizing til min Facebook-venner, som nå hadde posteringer til sin egen Facebook-vegger, fra meg, invitere dem til å klikke, og bli sugd inn i det digitale kaoset. Vi hadde en god ikke-latter endre våre passord og ba om unnskyldning på ned linjen.

  Jeg var heldig at den eneste skade jeg fikk var en liten forlegenhet. Og jeg nå vet jeg jeg er i ganske god selskap. Forrige uke, lærte vi at Høyesterett høyesterettsjustitiarius John Roberts har vært utsatt for kredittkort svindel. Retten gi ikke noen andre detaljer, ifølge Associated Press. Men hvis du spør meg, oddsen er at Justice Roberts hadde vært phishet.

  Som vi komme seg fra vår årlige ferie av skøyerstreker, la oss ta et øyeblikk å vurdere våre ...

 • Nye cyber-svindel tar din computer gissel

  Community, Communication Design

  http://fox5sandiego.com/2013/02/25/new-cyber-scam-takes-your-computer-hostage/#axzz2M3Nt1H00

  cyber warnings, hass and associates madrid news

  SAN DIEGO-en ny datamaskin svindel "Ransonware" er infiserer og rammer tusenvis av mennesker over hele landet. Noen cyber sikkerhetsanalytikere har kalt det "nye nigerianske svindel."

  "Hvis jeg er en angriper, jeg vil gå videre og sette Ransomware på datamaskinen og si jeg trenger en viss mengde penger for deg å få dokumentene dine tilbake," sa Chris Astacio, en security manager for Websense, en cyber-sikkerhet fast i Sorrento Valley.

  Astacio sa hackere i hovedsak ta din computer gissel ved å infisere den med malware eller et virus. Instruksjoner popmusikk opp på skjermen krevende du wire penger, vanligvis $200-$ 400, for at dine dokumenter eller filer skal låses.

  Spesielle Agent Terry Reed på FBI San Diego's cyber avdeling sa mindre enn 5% av ofre som betaler ende opp å gjenopprette filene deres.

  "Jeg tror Hva overrasker meg er hvor innovative [hackere] er. Hver dag, det synes de har en ny svindel som de bruker til å lure på ofrene, og det er dessverre svært effektivt,"sa Reed.

  Ransomware startet utenlands i Russland, og det er nå tilfeller rapportert i USA. Reed hadde ikke et bestemt antall tilfeller, men sa nummeret er trygt i tusenvis.

  Reed sa hackere ofte sender meldinger viser seg å være fra FBI eller en annen myndighet byrå. Meldingen informerer offeret han besøkte en un...

 • http://www.panorama.gi/localnews/headlines.php?action=view_article&article=9887&offset=0

  Spanske online gruppen sprer anti-Gibraltar hat og vold, hass and associates international reviews

  Online spansk ultra-høyre Facebook gruppen Gibraltar Español (GE) synes å være å kopiere mange terrorister, rasister og hat grupper som åpenlyst bruke online sosiale nettverk nettsteder for å spre sine grusomme og brutal hater, men i tilfelle det er stort sett mot Gibraltar og dets folk!

  Ikke for første gang denne syke spanske sosiale facebook-gruppen har brukt Internett til å fremme sine demente anti-Gibraltar hat kampanje over Internett. I fjor på YouTube, postet "GE" en datastyrt produsert video som viser en fullskala militær invasjonen av Rock. Nylig dette syk bandet av fascistiskes bigots, har satt sammen en annen produksjon, som de igjen gitt ut på YouTube. Siste Video er igjen om ødelegge og tilintetgjørende Gibraltar!

  Den nyeste videoen viser en fredelig ser Gibraltar fra over Gibraltar Bay, plutselig lyden av en nærmer rakett skrikende over himmelen er hørt, kommende fullastet rakett tydelig låst på for å eliminere Rock. Missilet deretter virkninger på Gibraltar med den tiltenkte ødeleggelse og ødeleggelse! Kjører på nasjonalistiske og ofte rasistisk plattformer, gå helt til høyre ultra grupper som 'GE' om distribusjon av denne type materiale klart å fremme den nåværende spanske uforfalsket hater for Gibraltar, som er også tydelig lasteliste selv ...

 • http://www.linkedin.com/groups/Cybersecurity-Få-det-rett-denne-4853163.S.213980508

  international hass associates news blog

  Administrasjonen har lagt ut et executive bestille på cybersecurity for kritisk infrastruktur. Kongressen er ikke fornøyd. Men jeg tror at denne rekkefølgen i stor grad får ting riktig.

  Rekkefølgen fokuserer på systemer og eiendeler, enten fysisk eller virtuell, hvis ødeleggelsene ville ha en ødeleggende effekt på sikkerhet, nasjonal sikkerhet, nasjonale økonomiske sikkerhet, nasjonale offentlige helse og sikkerhet, eller en kombinasjon. Det er riktig sett med problemer- og en langt gråte fra noen tidligere klassifisering av kritisk infrastruktur som hadde med alt fra en miniatyr golfbane i San Jose for å i vedtektene for Liberty i New York Harbor.

  Ordren krever direktør for National Intelligence å dele Uklassifisert informasjon på cyberthreats med den Department of Homeland Security (DHS) i tide, og for DHS "raskt" formidle det samme til de målrettede enheten. Helt riktig.

  Rekkefølgen setter direktør for National Institute for Standards and Technology (NIST) ansvarlig for å koordinere en "ramme" for å redusere risikoen for cyber mot kritisk infrastruktur. Det er rett byrået for jobben. DHS har rettshåndhevende organer i avdelingen, og disse gruppene har noen ganger komplisert forbindelser med den private sektoren. Sikring av kritisk infrastruktur-nettverk krever smir samarbeidsforbindelser med privat næringsliv. ...

My Interests

 • Industrial Design
 • Environmental Design
 • Communication Design
 • Fashion Design
 • Audio/Visual Design