Join our network of non-profits, companies and individuals who believe social change can happen through design.

Become A Member
avatar

beatriz lopez

Spain

Member since February 14, 2013

 • UPDATE: CGI vaststelt Ottawa cyber security centre

  Community, Communication Design

  Abney_4

  CGI groep is opening van een nieuwe security Center in Ottawa die zij Canadese inkomsten zal stimuleren hoopt door een betere beroep op bedrijven geconfronteerd met toenemende cyber bedreigingen van de veiligheid.

  Het Montreal-gebaseerde informatie technologie diensten bedrijf zei dat het Centre of Excellence zal worden uitgerust om te bieden de klok rond expertise aan publieke en privécliënten van meer dan 200 security professionals. Het centrum maakt ook een gemeenschappelijke ruimte ter ondersteuning van beveiligingsmaatregelen in Canada en in het buitenland. CGI (TSX:GIB.A) vice-voorzitter Lorne Gorber zei dat de wijziging maakt deel uit van de inspanningen van het bedrijf tot doel nieuwe productie van financiële diensten en andere sectoren in de komende jaren te versnellen platte inkomsten in Canada. "Als alles goed is gegaan, het zou zeker duwen het Canadese bedrijf en ongetwijfeld de Ottawa businessunit goed in groei met dubbele cijfers grondgebied," zei hij in een interview.

  Hij zei dat CGI verdient tientallen miljoenen dollars aan inkomsten per jaar in Canada en honderden miljoenen wereldwijd vanuit haar activiteiten die veiligheid van de cyberruimte doel. CGI zei het centrum veiligheidsoperaties - een van drie dergelijke erkende security evaluatie test centra in Canada - Canada's grootste bedrijven beschermen en ongeveer 45 miljoen potentiële cyber evenementen elke week behandelen. Vorig jaar, de kosten van cyberaanvallen in Canada groeide tot 1,4 miljard dollar, ondermijnen bedrijfswinsten en reputaties, aldus het bedrijf in een release. Gorber zei dat het centrum van Ottawa kan na verloop van tijd een paar medewerkers toevoegen aangezien het verbetert de Canadese aanbieden aan nieuwe klanten zoeken en bestaande klanten te gebruiken meer van haar veiligheidsdiensten, die variëren van product testen om hun eigen systemen meer veilige en bestrijding van bedrijfsspionage overtuigen. "Dit is echt een uniforme wereldwijde aanbod dat nu kan we terug te gaan en klop op de deuren van al onze klanten maken," zei hij, toe te voegen dat CGI zal gaan na grensoverschrijdende kansen.

  Onder de klanten is de Canadese betalingen Association, die ervoor zorgt dat meer dan 170 miljard dollar van transacties veilig worden uitgeschakeld via hun systemen dagelijks. Ondertussen, CGI zei dinsdag dat het Wereld Anti-Doping Agentschap zich aangemeld met haar dochteronderneming Logica in Europa om een nieuwe telefoon app waarmee atleten over de hele wereld aan het Bureau van hun verblijfplaats om out-of-competition test gemakkelijk kennis te geven. De nieuwe app is beschikbaar op de iPhone en Android smartphones in het derde kwartaal. De app werd oorspronkelijk vorig jaar door de Nederlandse autoriteit Doping gelanceerd voor zijn eigen atleten. Terwijl het brengt de aandacht aan Logica van operaties, zei de service geen aanzienlijke inkomsten gegenereerd Gorber. Terwijl CGI met bedrijven werken zal om particuliere apps, heeft het geen plannen om een bredere markt van de consument. "U niet zal zien ons ontwikkelen van een catalogus van apps die we uit daar verkopen voor 99 centen," zei hij.

Leave a Response

Fields marked * are required


No file selected (must be a .jpg, .png or .gif image file)


Once published, you will have 15 minutes to edit this response.

Cancel