Join our network of non-profits, companies and individuals who believe social change can happen through design.

Become A Member
avatar

beatriz lopez

Spain

Member since February 14, 2013

 • USA og Kina anklage hverandre om cyber krigføring

  Communication, Communication Design

  Abney_33_432_

  Amerikanske sikkerhetseksperter hevder en 12-etasjers kontorbygg utenfor Shanghai er hovedkvarteret til en hacking enhet i Kina som er etablert for å angripe internasjonale datanettverk. Beijing har avvist påstander, kaller rapportene "upålitelige".

  Ifølge en rapport publisert tirsdag morgen av en Nord-Virginia-basert informasjon sikkerhetsselskap, en unnvikende skvadron av kinesiske cyberwarriors opererer under navnet enhet 61398 har engasjert i utallige kamper med regjeringer og selskaper over hele verden i år under paraplyen av Folkets frigjøringshær.

  Gruppen er anklaget for å infiltrere datamaskinene til noen av de største bedrifter og institusjoner i USA, både offentlige og private alike, og blir antatt å fremdeles være på frifot.

  Alexandria, Virginia Mandiant sier de har vært å undersøke PLA enhet 61398 for år nå og har sett dem kompromiss 141 selskaper i 20 store bransjer, infisere datamaskiner på steder som Coca-Cola og den kanadiske arm av Telvent med ondsinnet koder som brukes til å stjele servere for privilegert informasjon og skape kaos. I sin rapport, sikkerhetseksperter sier at de er alle, men viss på at disse angrepene har sin opprinnelse ut av en iøynefallende hvite kontorbygg i utkanten av Shanghai som har vært utstyrt med en spesiell fiber fiberoptisk kommunikasjonsinfrastruktur fra kinesiske telekom-leverandører i navnet på nasjonale forsvar- men Kina opprettholder de hevder at de ikke har engasjert i noen hacks, ulovlig.

  se flere relaterte videoer og artikler: http://www.greenoptions.com/t/4918/abney-and-associates-reviews-on-cyber-war-warning-microsoft-scheurt-e-mail-snooping-google

  http://www.greenoptions.com/t/4919/abney-and-associates-reviews-on-cyber-war-warning-fbi-waarschuwing-opsluiten-van-pcs

Leave a Response

Fields marked * are required


No file selected (must be a .jpg, .png or .gif image file)


Once published, you will have 15 minutes to edit this response.

Cancel