Join our network of non-profits, companies and individuals who believe social change can happen through design.

Become A Member
avatar

Cotton Candy

Kobenhavn, Kobenhavn, Denmark

Designer (Writing)

Member since February 07, 2013

 • Abney Associates Infotech Cyber Warning: Intian Information Technology Act ei ole tehokas tarkistaa tietoverkkorikollisuutta: asiantuntija

  Community, Communication Design

  Cyber_432_

  http://www.dnaindia.com/scitech/1818328/report-india-s-information-technology-act-has-not-been-effective-in-checking-cyber-crime-expert

  abney associates infotech cyber warning

  Intia on myöhässä todistamassa nousun tietoverkkorikollisuutta ja asiantuntijat yhdistän tämän "hampaaton" teknologia (IT) Act, joka on ollut tehoton ratkaisemaan ongelmaa.

  Intia on myöhässä todistamassa nousun tietoverkkorikollisuutta ja asiantuntijat yhdistän tämän "hampaaton" teknologia (IT) Act, joka on ollut tehoton ratkaisemaan ongelmaa.

  "Se toimii ollenkaan on tehokas tarkistaa tietoverkkorikollisuutta. Itse asiassa se on hampaaton ihme cyber rikollisuuden"korkeimman oikeuden asianajaja ja johtava cyber laki asiantuntija Kimmo Duggal sanoi.

  Duggal korosti uudistamaan cyber security oikeudellisen järjestelmän maassa.

  "Historiallinen virhe tehtiin, kun se (tarkistus) lain 2008, lähes kaikki cyber rikoksia, esto pari epäilty henkilö vapauttaa takuita rikoksista. Painopiste on enemmän parantaa quantum siviilioikeudellista vastuuta ja vähentää quantum rangaistus, mikä selittää miksi cyber rikollisuus tuomioiden maan määrä on yhden numeron,"hän sanoi.

  Hallitus oli antanut alkuperäisen IT lainsäädäntöä, 2000. SE (Amendment) Act tuli voimaan vuonna 2009, ja tavoitteena oli helpottaa sähköisen hallinnon, estää tietoverkkorikollisuutta ja tietoturvakäytännöt maan sisällä.

  Samanlainen mielipiteiden teknis-oikeudellinen asiantuntija Eeva Kaisa sanoi maan cyber security tarvitsee välitöntä rakenneuudistusta.

  "Cyber security on vielä yrittää kiinni rikolliset ja paljon tehtävää tällä alalla. Teko ansaitsee täydellinen uudelleenjärjestely aiheuttaa ongelmia lainkuuliaisia ihmisiä ja on heikko rikolliset,"Dalal sanoo.

  Mukaan National rikosten tietueen Bureau 4,231 tietoverkkorikollisuuden kirjattu IT Act ja cyber rikoksella osassa Intian rikoslain (IPC) 2009-11.

  Yhteensä 1184 ihmistä pidätettiin cyber rikoksia, IT-lain, vaikka 446 ihmistä pidätettiin IPC-osassa.

  Vähintään 157 kirjattiin hakkerointi 2011, IT-lain, vaikka 65 ihmistä pidätettiin.

  Rikshit Tandon, neuvonantaja Cyber Crime Unit Uttar Pradesh poliisi sanoo muutoksia IT-lakiin kattaa paljon rikoksia, mutta koska työskentelevien rikosten toimintatapa säädöksen on oltava "jäykkä ja käytännön".

  "Act 2008 muutoksista jo paljon rikoksista, mutta ottaen huomioon näiden rikosten, mielestäni se on jäykkä ja käytännön toimintatapoja," Tandon sanoi.

  Yhtyy hallituksen lähestymistapa estää tiettyjen rikkoneen websites eli webpages Tandon sanoi: "sivun, sivuston tai sisällön menossa vastaan uskonnon tai maan turvallisuus on estetty tai veti alas."

  Viime vuonna, tuhannet ihmiset koillisesta pakeni Etelä-Intian osavaltiot paniikissa jälkeen väkivallan uhka. Lähtemisestä johtui fake video, joka meni virus sosiaalisissa verkostoissa.

  "Viimeiset 12 vuotta on voimassa ja nyt se on positiivinen yllätys. Sanoisin on tehokas pääkaupunkiseudun kaupungeissa kuten Delhi, Mumbai, Bhopal, Bangalore, Hyderabad, jne, mutta se on heikko kakkoslistan tason kaupungeissa, tietoisuus, lakien noudattamista valvovien viranomaisten on edelleen suuri haaste,"cyber laki ja cyber security asiantuntija Erkki Mali sanoi.

  Hän kuitenkin kutsua hallituksen estää www-sivut ja sivustot vastaiseksi"", sanomalla, että tällainen toiminta vain tiedoksi hallituksen "oma hyvä".

  "Kyllä, laissa on säännöksiä, jotka hallitus siihen valtuuttaa. Nyt suurempi asia on, on demokratian sääntöjä ja hallituksen pitäisi tulla puhdas laatimalla näiden sääntöjen jotta blokki websites, joten ne eivät ole tunkeutumisen perusoikeuksia, kuten sananvapautta,"Mali väitti.

  Asiantuntijat väittävät, että tarvitaan paitsi laitetaan asianmukaiset institutionaaliset menettelyt vaan keskittyä tehokas vastaus jotta cyber hätätilanteissa.

  Vahvistaa se toimii

   SE (Amendment) Act 2008, vähentää quantum rangaistus tietoverkkorikollisuuden enemmistöllä. Tämä on korjattava.

   Tietoverkkorikollisuuden suurin on tehtävä-epäilty henkilö vapauttaa takuita rikoksista.

   SE toimii eivät kuulu suurin osa rikoksista kautta kännykkää. Tämä on korjattava.

   Kattava tietosuojajärjestelmä on saatettava osaksi lainsäädäntöä, jotta se olisi tehokasta.

   Yksityiskohtainen oikeudellista järjestelmää tarvitaan suojaamaan yksityisyyttä henkilöt ja instituutiot.

   Tietokonesodasta rikokseksi on katettava IT-lain.

   SE toimii 66A osa osia kuin järkevää rajoittaa sananvapauden ja ilmaisunvapauden Intian perustuslain. Nämä on poistettava antigeenipankiksi oikeudellisesti kestävää.

  abney associates infotech cyber warning

  VIEW/WATCH THIS PRESENTATION: http://www.authorstream.com/Presentation/abegailroberts5-1710853-internet-warning-abney-associates-review-hong-kong/

  READ OTHER ARTICLE: http://www.good.is/posts/abney-and-associates-cyber-security-warning-hacking-problem-all-sides-need-to-tackle

Leave a Response

Fields marked * are required


No file selected (must be a .jpg, .png or .gif image file)


Once published, you will have 15 minutes to edit this response.

Cancel

My Interests

 • Industrial Design
 • Environmental Design
 • Communication Design
 • Fashion Design
 • Audio/Visual Design