Join our network of non-profits, companies and individuals who believe social change can happen through design.

Become A Member
avatar

Hansel Hansel

Frankfurt, Hessen, Germany

None

Member since February 01, 2013

 • MP, AIIMS prof blandt cyber kriminalitet mål

  Communication, Communication Design

  http://www.asianage.com/delhi/mp-aiims-prof-among-cyber-crime-targets-402

  Cellen cyber i Delhi politiets økonomiske forbrydelser fløj har registreret fire tilfælde af cyberkriminalitet i de sidste to dage efter klager, herunder fra Kongressen MP Naveen Jindal og en AIIMS professor. Mens Ms Jindal har klaget over "nedsættende" bogføringer på Facebook og forlangte deres blokering, forurettede AIIMS ortopaedi professor Prakash P. Kotwal på nedsættende emails, bogføringer på social networking websteder og blogs. To andre klager — chikane af en kvinde, bosat i Munirka område i South Delhi, og kloning af hjemmesiden for ministeriet for statistik og gennemførelse – er også blevet registreret, en højtstående politiet tjenestemand sagde søndag. Hr. Naveen Jindal sagde i sin klage, at nogle ukendte personer vil plette hans image og at nogle EF sider er kommet i hans navn på Facebook med krænkende og misbrug meddelelser. "Der er også nogle meddelelser, der er bogført på de nævnte sider repræsenterer som der have bogført ved mig. Jeg formoder at disse sider er blevet oprettet med bagtanker og kan være en del af en større sammensværgelse,"hævdede han. AIIMS ortopædisk kontorchef Dr. Kotwal klagede, nedsættende emails startet hælde efter interviews til stillingen som adjunkt i marts 2012. "Somebody med sandsynligvis en falsk navn (Madhusudhan Patel, dette navn findes ikke i indiske Orthopaedic Association) sendt en mail til AIIMS. Sagen blev kigget i dybden af myndigheder og påstandene fandtes for at være falsk,"sagde han. Men e-mailen blev sendt i et andet navn og nedsættende bemærkninger blev bogført på social networking websteder og blogs.


  Metro tjenesteydelser kun efter 2 pm på onsdag ALDER KORRESPONDENT NEW DELHI, MARTS 24 Delhi Metro tjenester vil være begrænset onsdag på grund af Holi festival og tog operationer starter kun efter 2 pm. Alle seks metrolinjer — Dilshad Garden til Rithala (linje-1), Jahangirpuri til HUDA City Centre (linje-2), Noida City Centre til Dwarka SEK-21 (linje-3), Vaishali til Yamuna Bank (linje-4), Inderlok til Mundka (linje-5) og centrale sekretariat til Badarpur (linje-6) vil ikke være tilgængelige på onsdag fra 6 am til 2 pm. Derudover vil Metro bus feedertrafik ikke være tilgængelige for hele dagen på onsdag.

  Se flere artikler her: http://www.youtube.com/watch?v=ZU_YngEEixQ http://www.good.is/abney-and-associates-hongkong-reviews

Leave a Response

Fields marked * are required


No file selected (must be a .jpg, .png or .gif image file)


Once published, you will have 15 minutes to edit this response.

Cancel