Join our network of non-profits, companies and individuals who believe social change can happen through design.

Become A Member
avatar

Helena Avelar

Portugal

Member since January 28, 2013

 • Bestrijding van fiscale fraude, BP Holdings

  Community

  http://bpspainholdingsbms.multiply.com/?&show_interstitial=1&u=

  bp madrid spain holdings

  Problemen met betrekking tot fiscale fraude blijven wonen en zelfs verergert. Inspanningen zijn nu volledig gericht op de kwestie van de BTW-fraude prioriteren. Het debat over BTW-fraude is opgedeeld in 2 hoofdgebieden:

  1. De conventionele maatregelen ter versterking van de bestaande BTW-stelsel.
  2. Meer verstrekkende maatregelen tot wijziging van het systeem, namelijk: o een mogelijkheid voor lidstaten om een algemene verleggingsregeling; o belasting van Intra-communautaire transacties

  De Commissie gemaakt een nieuwe groep van deskundigen met de lidstaten, de deskundigengroep "Anti fiscale fraude strategie (ATFS)", met het oog op de technische discussies over de conventionele maatregelen voeren. Het BTW-stelsel is niet voldoende om te bestrijden een BTW-fraude binnen een interne markt. Er is behoefte om een groter systeem om te hebben een harmonie- en toename van de samenwerking tussen de staat en de mensen te verbeteren. De Commissie stelt voor om maatregelen ter versterking van het bestaande systeem.

  Insinuaties van belastingontduiking en doel incompetentie voor meting van inkomen zijn significant. Systematische verkeerde interpretaties van bron van inkomsten geven misleidende kijk op inkomen verdeling en herverdeling profielen.

  bp madrid spain holdings

Leave a Response

Fields marked * are required


No file selected (must be a .jpg, .png or .gif image file)


Once published, you will have 15 minutes to edit this response.

Cancel