Join our network of non-profits, companies and individuals who believe social change can happen through design.

Become A Member
avatar

trazy blim

portsmouth, England, United Kingdom

writer

Member since January 09, 2013


  • InterContinental Exchange Inc vil vurdere kutte handel timer for myke varer i et forsøk på å forbedre likviditet, president og chief operating officer i ICE Futures US Ben Jackson sa på fredag. Atlanta-baserte utveksling vil sette frem et forslag om å redusere timer i sukker, kaffe og kakao kontrakter som er oppført på Liffe i London og ICE Futures oss i New York når den har fullført oppkjøpet $8 milliarder av NYSE-Euronext, fortalte han delegatene på nasjonale kaffe Association USA-konferansen.

    Komiteer dedikert til hver vare vil være ansvarlig for å lage en anbefaling på timer til exchange. "I anerkjennelse at det er perioder når det er svært lite likvide timer... Vi kommer til å arbeide med (fabrikat) komiteer og forkorte dem (timer),"sier Jackson.

    Snakker med journalister, Jackson sa: "i de fleste tilfeller det sannsynligvis kommer til å være at vi forkorte dem. Vi tror det er på et tidspunkt og tid hvor vi skal forkorte timene, men vi trenger å få tilbakemelding fra handelen." Dette er utvekslings første trekk å endre oss handel timer etter klager fra handelsmenn at lange timer av handel i kakao, arabica kaffe og rå sukker futures og opsjoner i New York reduserer likviditet.

    "Mens vi ser en økning i deltakelse fra folk i Asia, når de deltar er i normal New York/London timer med handel. Du ikke ser mye av det i over natten handel,"fortalte Jackson reportere. ICE skal tilegne seg robusta kaffe, hvitt sukker og kakao...