Join our network of non-profits, companies and individuals who believe social change can happen through design.

Become A Member
avatar

katthy hass

Netherlands

webmaster

Member since January 08, 2013

 • Online Warning Hass and Associates Cyber Fighters| SHELFARI

  Communication, Communication Design

  F130207ma02-635x357_432_

  http://www.shelfari.com/groups/101929/discussions/481971/Online-Warning-Hass-and-Associates-Cyber-Fighters

  Tradisjonelle undersøkelse teknikker kommer til kort når overfor cyber-kriminelle fra bankranere for pedofile... og så er det kampen for å forklare sakene til dommere

  Hvis politiet har en hard tid holde opp med kriminelle i den "virkelige verden", har de virkelig fått hendene fullstendige, elektroniske, ifølge Israel politiet Superintendent Meir Hayoun av Cyber-kriminalitet politienhet. Håndteringen av cyber-kriminalitet har vært et spill av catch-up- og som cyber kriminelle utvikle nye og innovative måter å rive av mennesker, sa han, det er en konstant kamp for å holde tritt med dem.

  Hayoun var tale på den årlige begivenheten i Israel Internett Association (ISOC-IL), hvor datamaskin og Internett industriledere samlet denne uken for å diskutere alt fra fremtidige trender i søkemotor-teknologi til fremtidens TV, Internett markedsføring, gaming og merkevarebygging- og cyber-kriminalitet, som fortsetter å bli verre som gjerningsmennene av svindel, planer og dristig dagslys ran blir stadig mer sofistikerte i deres metoder.

  Cyber-livet har forårsaket ingen ende av hodepine for politiet, sa Hayoun. "En gang, det var en klar differensiering mellom telekommunikasjon forbrytelser og datamaskinen forbrytelser. Telefonsamtaler var en ting, og Internett surfing var noe annet. Men i dag, takket være konvergens av enheter, og ubiquitousness av tjenester, alt har fusjonert."

  Be Updated: https://getsatisfaction.com/hassandassociatesnoemicryer/topics/hassassociatestakestepstoprotectidentity http://www.good.is/posts/helgen-tech-lesing-hong-kong-blog-hass-associates-online

Leave a Response

Fields marked * are required


No file selected (must be a .jpg, .png or .gif image file)


Once published, you will have 15 minutes to edit this response.

Cancel

Kath and Hass Associates

Contact katthy hass

My Interests

 • Industrial Design
 • Environmental Design
 • Communication Design
 • Fashion Design
 • Audio/Visual Design