Join our network of non-profits, companies and individuals who believe social change can happen through design.

Become A Member
avatar

katthy hass

Netherlands

webmaster

Member since January 08, 2013


 • F130207ma02-635x357_177_

  http://www.shelfari.com/groups/101929/discussions/481971/Online-Warning-Hass-and-Associates-Cyber-Fighters

  Tradisjonelle undersøkelse teknikker kommer til kort når overfor cyber-kriminelle fra bankranere for pedofile... og så er det kampen for å forklare sakene til dommere

  Hvis politiet har en hard tid holde opp med kriminelle i den "virkelige verden", har de virkelig fått hendene fullstendige, elektroniske, ifølge Israel politiet Superintendent Meir Hayoun av Cyber-kriminalitet politienhet. Håndteringen av cyber-kriminalitet har vært et spill av catch-up- og som cyber kriminelle utvikle nye og innovative måter å rive av mennesker, sa han, det er en konstant kamp for å holde tritt med dem.

  Hayoun var tale på den årlige begivenheten i Israel Internett Association (ISOC-IL), hvor datamaskin og Internett industriledere samlet denne uken for å diskutere alt fra fremtidige trender i søkemotor-teknologi til fremtidens TV, Internett markedsføring, gaming og merkevarebygging- og cyber-kriminalitet, som fortsetter å bli verre som gjerningsmennene av svindel, planer og dristig dagslys ran blir stadig mer sofistikerte i deres metoder.

  Cyber-livet har forårsaket ingen ende av hodepine for politiet, sa Hayoun. "En gang, det var en klar differensiering mellom telekommunikasjon forbrytelser og datamaskinen forbrytelser. Telefonsamtaler var en ting, og Internett surfing var noe annet. Men i dag, takket være konvergens av enheter, og ubiquitousness av tjene...

 • Header_177_

  Med ondsinnet cyber-angrep blir mer direkte og sikkert mer avansert, må en bruker å være godt informert å holde beskyttet; internet security handler om tillit. De fleste sikkerhetstiltak involverer data kryptering og passord. Datakryptering er oversettelsen av data i en form som er uforståelig uten å tyde mekanisme. Et passord er et hemmelig ord eller en setning som gir brukeren tilgang til et bestemt program eller system. Men disse tallene av verdipapirer på den cyber space har også en tilsvarende måter å knekke av cyber kriminelle som deretter gir dem en mulighet til å bli den som de vil .På en rekke Online Trust Alliance Conference (en gruppe som ledes av Craig Spiezle, en tidligere Microsoft utøvende og direktør for Sikkerhet og personvern Produktstyring for Internet Explorer basert i Seattle Washington) på Town Hall forklarte hvordan kriminelle over hele verden har grepet Internett som en skattekiste å bryte, stjele, svindel, presse, phish, forfølge, spore og bedra noen person eller enhet som har en forbindelse til cyber space. Nevnte konferansen deltok FBI, Regjeringsadvokaten i New York, Federal Trade Commission, og representanter for næringslivet. For OTA kreditter styrke online tillit mens fremme innovasjon og vitalitet av Internett, mens for virksomheten, oversetter den til sikkerhet, personvern, omdømme og ansvar og penger. Online Trust Alliance er vanligvis kjent som ivrig når det kommer til de sju områdene stengt for virksomheten og løsninger. De er mye mer på å ...

 • Kathleen B. (Kitty) Hass

  Community, Industrial Design

  Hass_picture_132_

  The Award Winning Author, Consultant, Facilitator, and Presenter

  http://www.kathleenhass.com/

  Complex Project Management

  Bring our new CPM Workshop to your organization

  Finally Getting It Right: Complex Project Management, a 21st Century Imperative -Diagnose the complexity of your most critical projects -Identify complexity management strategies to use to significantly increase the probability of project success.

  Participate in our CPM Research Projectto baseline the current complexity levels of today’s projects. You will receive a valuable report on the complexity of your current project.

  Investigate the only CPM Assessment Services available in the marketplace today, to baseline the maturity of your current capabilities and the competency levels of your PMs and assist you in developing your CPM improvement and professional development plans.

Kath and Hass Associates

Contact katthy hass

My Interests

 • Industrial Design
 • Environmental Design
 • Communication Design
 • Fashion Design
 • Audio/Visual Design