Join our network of non-profits, companies and individuals who believe social change can happen through design.

Become A Member
avatar

maarc gelos

Portsmouth, England, United Kingdom

writer

Member since January 05, 2013

 • Newport International Group : In Trendy wereld van snelle mode, zijn niet stijlen gemaakt om de laatste

  Community, Fashion Design

  http://www.npr.org/2013/03/11/174013774/in-trendy-world-of-fast-fashion-styles-arent-made-to-last In Trendy wereld van snelle mode, zijn niet stijlen gemaakt om de laatste Toen ze uit college stapte en naar New York verhuisde, graag Elizabeth Cline winkelen bij een vintage kleding winkels. Ze waren de soorten plaatsen weggestopt op straten in Manhattan en Brooklyn, waar veel van de jacht en een beetje geluk kan je belonen met een grote, goedkope cocktail jurk die niemand anders had.

  Dan ze de wereld van de "snelle mode ontdekt" — ketens zoals Forever 21, H & M en Zara — en het opnieuw haar hele idee van winkelen koopje.

  "De producten zijn zeer goedkoop," zegt Cline, auteur van Overdressed: het schrikbarend hoge kosten van goedkope mode. "Het ontwerp is vrij aantrekkelijk. En als je in de winkel loopt, denk ik, voor veel consumenten, is het vrijwel onmogelijk om te lopen uit met lege handen." Een oceaan van kleding verkoop '

  Na verloop van tijd had Cline 354 items van kleding, die waarvan sommige ze nooit droeg vergaard. En die excessen zijn niet zo ongebruikelijk, ze merkt. Ketens zoals H & M zich voortdurend over hun koopwaar, invoering van ooit trendy kleding en voeden hun klanten wens voor nieuwheid.

Leave a Response

Fields marked * are required


No file selected (must be a .jpg, .png or .gif image file)


Once published, you will have 15 minutes to edit this response.

Cancel