Join our network of non-profits, companies and individuals who believe social change can happen through design.

Become A Member
avatar

maarc gelos

Portsmouth, England, United Kingdom

writer

Member since January 05, 2013

 • Barcelonan 080 muotiviikolla : Newport International Group Review

  Communication, Industrial Design

  http://www.impactnottingham.com/2013/02/barcelona-080-fashion-week/ Katalonian ja erityisesti Barcelona on ensimmäisenä Espanjan tekstiiliteollisuuden vuosisatoja. Vaikka hieman varjoon tykkää Pariisissa, Lontoossa ja New Yorkissa, Barcelonan 080 Fashion Week on yhtälailla catwalk, kuten juhlitaan katalonialaisen historiaa ja kulttuuria.

  Tapahtuma on uusi Disseny-toiminnossa, museo ja laboratorion tarkoituksena on edistää ymmärrystä ja asianmukainen käyttö suunnittelun maailman. Itse rakennus on taideteos, ja se tarjoaa lukuisia näyttelyitä, kuten kokoelma mekkoja Jeanne Lanvin esitellään kappaletta, jonka hän on laatinut, vaikka asuu kaupungin.

  Barcelonan 080 on vaatimaton. Sen sijaan maksaa Kanye West tehdä ulkonäkö, rahat sijoitetaan palkintosumma paras kokoelma. On kohtuullista sanoa, neljän päivän tapahtuma juhlii muoti sen sijaan, että kuuluisuuksista. Tänä vuonna paras kokoelma nappasi Miriam Ponsa, erittäin lahjakas suunnittelija, joka on ollut alalla 15 vuoden ajan.

  Hänen kokoelma tutkittu intiimi suhde ihmisten, ympäristön ja Suositeltavat suuri orgaanisia muotoja ja neulotaan. Näytä ekologisia materiaaleja yhdistyy täydellisesti modernit muoti ja esillä Villa säpäleiksi sekä miehille että naisille. Hän työskentelee joukko eri tekniikoita kuten solmitaan, korityöt ja kankaiden kudonta-näitä tekniikoita uskotaan edustavat joukkovelkakirjan espanjankielistä perinnettä. Musta, harmaa ja vihreä näkyvästi – jälleen kerran antaa vahva yhteys luonnon arkaainen kertaa mieleen musta. Saimme myös mahdollisuuden tarkastella kokoelmat Alexis Reyna ja Zazo & Brull. Alexis Reyna kiitotien joukko outoja, yeti kaltainen kappaletta androgyyni näköinen malleja ja erilaisia eri kankaat ja värit. Vaikka itse kerääminen ei ollut minun makuuni, se oli hyvin luova ja oli selvää, että Reyna ei pelkää kokeilla erilaisia tekniikoita ja materiaaleja. http://newportinternationalgrouprunway.tumblr.com/ http://newport-international-group-runway.wikia.com/wiki/Main_Page

Leave a Response

Fields marked * are required


No file selected (must be a .jpg, .png or .gif image file)


Once published, you will have 15 minutes to edit this response.

Cancel