Join our network of non-profits, companies and individuals who believe social change can happen through design.

Become A Member
avatar

Steve Stones

Mosman, Australia, Australia

SEO

Member since December 12, 2012


 • http://www.kjprnews.com/apps/blog/show/28600729-hendren-group-opportunities-arise-as-samsung-s-market-challenge-stalls

  Hendren Group kommentti kuin Samsung tulee hajamielinen nykyisen oikeudenkäyntien koskee Apple, lisäämällä uusia mahdollisuuksia viisas sijoittajat.

  Hendren Group, kansainvälinen globaali pääomasijoitusyhtiö Tokiossa, Japanissa, ovat tehneet useita varoituksia ja huomautuksia niiden sijoittajille tänään osalta vaje ennustaa, että Sony Corp analyytikoiden arvioiden mukaan heidän oli välttämätöntä yrittää takaisin markkinoille osuus jo menettänyt Samsung Electronics Co

  Sony on viime aikoina kamppaillut säilyttää kuluttajien käyttäneensä irtisanomisia, omaisuuden myynnit, heikompi jeni ja sen "Entertainment Division vahva asema palata mustan jälkeen neljäntenä tappiot yritys. Vaikka Samsungin tuotteiden johti älypuhelimen ovat outselling Sonyn 7-to-1 viime vuonna, ja sen litteät televisiot, jotka ovat tuottaneet kolme kertaa enemmän kuin Sonyn tuloja.

  "Olemalla nouseva Sony on osoitettava se on jopa tehtävä kääntyä tappioiden perusteella elektroniikka liiketoimintaa uuden älypuhelimen ja valikoima teknisesti huippuluokan televisio", sanoi vanhempi analyytikko Hendren Group.

  "Jokainen on katsomassa Samsung nähdä, miten se purjehtii oikeudellisia haasteita käynnissä Applen: Making oikeita valintoja koskevat kaksi yritystä on tärkeää nyt", lisäsi toinen analyytikko Hendren Group.

  Mitä S...