Start your own group! All DESIGN 21 members have the ability to create organizations.

Create A Group
THE CORLISS GROUP

THE CORLISS GROUP

Well-being, Community, Arts & Culture

24 Supporters

 • The Corliss Group on Ehdokas varoittaa petos äänestyksessä onnistua Karzain

  Community, Industrial Design

  Candidate_warns_against_fraud_in_vote_to_succeed_karzai_432_

  KABULIN - "On huolissaan hallituksen puolesta valitsemisesta tai ja vastaan resursseja käyttää ehdokas," Abdullah Abdullahin sanoi entinen haastattelussa ulkoministeri Kabulin asuinpaikka. "Karzain on keskeinen rooli Presidentti ja han perintönsä pitäisi make it possible nähnyt miettiä Hanen."

  Abdullah Herra 30.6% voitti 2009 presidentinvaalissa äänistä, keskellä laajalti äänestys-täyte Shiite väitteitä Mr. Karzain hyväksi. Tassa hän haastattelussa varoitti, Etta vaalien yritetään size vilpillisesti vaikuttaa kertaa "on erittäin vakavia seurauksia maan."

  Mr. Karzain vanhentunut kolmatta hakemasta perustuslain kautta. Vaikka sanovat poliitikot I epäilevät opposition, ohjata office yrittää luotettu hän liittää, Afganistanin presidentti on toistuvasti sanonut häiritä ei han ha tukea toistaiseksi on pidättynyt avoimesti yhtään ehdokasta.

  Abdullah Herra rekisteröityä oli Ennen ensimmäinen Taman merkittävä sunnuntain ehdokas hakemuksen ojensi paperit määräajan tiistaina. Useita muita ehdokkaita, monet heistä toimitettava lähes papereita Mr. Karzain odotetaan lähipäivinä. Joukossa Mr. Karzain veli ovat Qayum, Ashraf ja ulkoministeri Ghanin Zalmai Rassoul, siirtyminen entinen Presidentin neuvonantaja .

  Gul Agha Shirzai, maakunnassa Nangarharin kuvernööri voimakas ha islamistisen lainsäätäjä sotalordin Abdul Rasoul Sayyaf ovat myos oletetaan vakavia. Molemmat keskittyä keskiviikkona kantansa miehet patellar erosive.

  Mr. Sayyaf, joka oli yhteyksiä al-Qaida läheisiä aikana Neuvostoliiton vastaista perustajat jihad, on nimetty Yhdysvaltojen 9/11 Komission raportti "Mentori" Mastermind syyskuu 11 2001, hyökkäykset.

  "Tavoitteenani on palvella ihmisiä maani oman suojella ja," Mr. Sayyaf sanoi Jatti hän parlamentin eronpyyntönsä kerroksessa, lisäämällä, Etta oikeuksia hän Naisten suojelemaan pyrkii.

  Liittolaisiamme läntisiä Afganistanin Nahda hallitus onnistuneet ja vaalit 5. maan tekijäksi pitkän huhtikuuta aikavälin ratkaisevaksi vakautta. Äänestys ensimmäinen merkki Olisi Mr. Karzain kun vallansiirto Yhdysvallat toimikaudella vuonna hyökkäsi 2001.

  Rahoittajat Kansainväliset miljardeihin ovat kohoava sitoutuneet tuki Afganistanin tulevina kymmeniin vuosina, sitoutumista, joka oikeudenmukaisia osittain ja arvostellaan riippuu avoimia vaalien.

  Noor Mohammad Noorissa, tiedottaja riippumattoman valinta vaalilautakunnan henkilökunta sanoi voisi olevansa taata varma avoin äänioikeuden.

  "Paljon edellisiin oppineet Olemme vaaleihin. Dickies tulevissa ongelma Suuri ei ole vaaleissa, "Mr. Noor sanoi.

  Oli Turvallisuus isompi Huoli, hän sanoi: "Jos äänestyspaikalle hallinnassamme Meidän pois, jos Afganistanin taata joukot turvallisuutta eivät voi, sitten on Suuri ongelma Tämä."

  Herra Abdullah, silmälääkäri, koulutuksen, oli lähellä Mujahedin-järjestö kommunismin Ahmad Shah komentaja 1980-luvulla Massoudin bear ja myöhemmin alliance, joka auttoi talebanit kaataa 2001. Hän ulkoministerinä palveli vuoteen hallinnon Karzain ensimmäisen 2006 hän liittyi jolloin opposition. Yhteisölliseen Afganistanissa murtunut, tools Abdullah - ja joka on puolet Tadžikin Puoli pataani - on rakennettu monikansallinen lippu.

  Nimesi hän ehdokas Varapuheenjohtajana Muhammad Khan, ja vanhempi johtaja pataani Hezb-e-Islami liikkeen johtaja perusti Gulbuddin sotapäällikkö Hekmatyarin ja oikeudellinen kapinallisten ryhmittymän. Mohammad Mohaqeq, entisen Hazara warlord-yhteisön ja valittiin johtaja varapresidentti Toinen Hanen.

  Ja sotapäälliköt Useat pitkäaikainen muut hallitsijat entiset tool tukevat Abdullah, Balkh joukossaan kuvernööri Heidan Atta Mohammad Noor Abdul Hadi Arghandiwal ja, ja economy ministeri Hezb-e-Islami puolueen islamistisen johtaja. Kritiikkiä herätti Tämä Etta valinta tool liittolaisten Abdullah - ympäröimällä itse sotapäälliköiden joitakin julmimmista maan - on heikentänyt Hanen uudistusmielisiä lupauksiinsa johtaja. Mr. Abdullah Nama Haastattelussa huolet hylkäsi sanomalla, Etta ensisijainen oikeusvaltion tavoite perustaminen valituksi Olisi Hanen.

  "Lippu, lippu, sitoutuneet ovat ihmiset muuttamaan," han sanoi. "is on tärkeää."

Leave a Response

Fields marked * are required


No file selected (must be a .jpg, .png or .gif image file)


Once published, you will have 15 minutes to edit this response.

Cancel