Start your own group! All DESIGN 21 members have the ability to create organizations.

Create A Group
THE CORLISS GROUP

THE CORLISS GROUP

Well-being, Community, Arts & Culture

24 Supporters

 • Peter Styles, Senior VP M & A, Corliss Group, Kutsuttu Global Financial konferenssi 19-21 11 2013 Hongkongissa

  Community, Industrial Design

  1231840356930_us_backyard1_814_432_

  s o u r c e

  Barcelona, Espanja 17. heinäkuuta 2013/24-7PressRelease / - Peter Styles, Senior varapuheenjohtaja Fuusiot ja hankinta, Corliss ryhmä on kutsuttu osallistumaan Citi tukema Global Financial konferenssia alkaen 19-21 11, 2013 Conrad Hotel, Hong Kong. Ainutlaatuinen konferenssi lupaa tuoda yhteen maailmanlaajuinen yritysten ja kansainvälisten sijoittajien innostava ja ajatuksia herättävä asetus keynote puheita, paneelikeskusteluja ja teemalla takan ääressä chatit. Tosin Nykypäivän globaaleilla markkinoilla on ominaista kasvava monimutkaisuus, joka vaatii enemmän dynaamista taloushallinnon ratkaisuja. Konferenssin tavoitteena on koota alan toimijoiden keskustelemaan, arvostaa ja, jos mahdollista, ratkaista kiireellisimpiä asioita maailmanlaajuisessa rahoitus. CORLISS GROUP toivoo hyödyntää tätä tilaisuutta tuoda neuvottelupöytään sen ainutlaatuista osaamista vaihtoehtoisten sijoitusrahastojen strategiat ja perinteistä varainhoitoa. Liittyminen konferenssi parantaa huomattavasti yrityksen kyky tarjota taloushallinnon apua monenlaisia investointeja, kuten hedge-rahastoihin, rahastona, pääoma-ja kiinteistöalalla. CORLISS GROUP on perustettu ainutlaatuinen tehtävä puuttua kasvavaan tarpeeseen vaihtoehtoisten sijoitusten joukossa korkea net-arvo ja pienempi institutionaalisille sijoittajille Nykypäivän Tässä elinvoimainen markkinoilla. Ostotoiminnassa osakkeet, hedge-rahasto, pääoma, rahasto-of-rahastot ja kiinteistöjen Ventures, konsernin kokeneita johtajia kehittämään tarjontaansa, jotka soveltuvat laaja valikoima kokeneille sijoittajille. Laajan kokemus eri vaihtoehtoisia sijoituksia, mutta ei rajoitu näihin markkinoihin, CORLISS Konsernilla on laaja foorumi tarjontaansa tarjota erotteleva sijoittajien kasvaviin vaatimuksiin yhä monipuolinen investointi-ilmapiiri. Itsenäisenä sijoitusneuvonta yritys, jossa on useita tytäryhtiöitä tukemaan sitä, CORLISS GROUP on parhaassa asemassa kehittämään tehokkaita strategioita, jotka perustuvat investointien periaatteita, jotka ovat osoittautuneet vuosien menestystä.

  CORLISS GROUP on ollut monia onnistuneita sijoituksia käsitellään suunniteltu laitokset ja täyttävä yksityinen asiakas-sijoittajia. Tällainen tarjonta yritys paikkoja läpi Yhdysvaltain pankkiiriliikkeet, yksityiset pankit, taloussuunnittelu yritysten rekisteröity sijoitusneuvojat ja perheyrityksiä.

  Tehokkaasti valitsemalla pätevä Investment Managers käsitellä asiakkaiden tileille on juuri yrityksen filosofiaa. CORLISS GROUP erinomainen kyky tunnistaa varainhoito aptitude alalla vaihtoehtoisten sijoitusten on jatkuvasti vahvistanut kykyään toimia hyvin tällä markkina-alueella. Ehdokkaat ovat alun perin peräisin kautta verkoston strategisia kumppaneita, pitkäaikaiset suhteet ja viittauksia johtajat, kaupan työpöydät, palveluntarjoajia ja muita mahdollisia.

  Yrityksen due diligence-prosessi on perusteellinen ja järjestelmällinen. Due diligence nähdään voimakas sekoitus, jossa laadullisia ja määrällisiä tietoja kootaan ja analysoidaan. Kysymyksiä kuten johtaja maine, rehellisyys, henkilökohtainen sitoutuminen ja mahdolliset eturistiriidat ovat tunnollisesti ja puolueettomasti arvioida.

  Miten esimiehen yritys rakentuu, henkilökuntaa ja palkkaa ovat huomattavasti elintärkeitä näkökohtia arviomme. Etsimme jatkuvasti yli manageri investointi sekä sen organisointikykyä selvittää mahdollisia ongelmia.

  Kuten kiihkeä puolestapuhuja suuri arvo koulutuksessa, CORLISS ryhmä katsoo, että koulutuksella on suuri merkitys sen sijoitusalan kokemus. Yritys on sitoutunut kumppani sijoittajien ja neuvonantajia, jotka on käsitys mahdollisista hyödyistä ja riskeistä vaihtoehtoisten sijoitusten ja ovat näin ollen varustettu tehdä hyvin perusteltuja sijoituspäätöksiä. Liittyminen Global Financial Conference 2013 tulee olemaan merkittävä työntövoima kohti parantaa yhtiön kykyä tarjota tehokkaita investointeja apua ja tukea nopeasti muuttuvassa globaaleilla markkinoilla.

  CORLISS GROUP - Keitä me olemme

  CORLISS GROUP yhdessä sen tytäryhtiöiden on riippumaton sijoitusneuvonta yritys on erikoistunut vaihtoehtoisia sijoitusstrategioita. Yritys tarjoaa investointeihin hallinnoima pääoma-, kiinteistö-, hedge-rahasto ja rahasto-of-rahastojen sponsoreita.

  CORLISS Group tarjoaa laajan valikoiman sijoituksina räätälöityjä instituutioiden ja täyttävä yksityinen asiakas sijoittajille. Se jakelee tarjouksista myös Yhdysvaltain pankkiiriliikkeet, yksityiset pankit, taloussuunnittelu yritysten rekisteröity sijoitusneuvojat ja perheyrityksiä.

  CORLISS ryhmä on joukkueen perustajista, jotka ovat hyvin arvostettu sijoitusalan ammattilaiset joilla on merkittävää kokemusta laaja-alaisen vaihtoehtoisten sijoitusten ja perinteistä varainhoitoa.

Leave a Response

Fields marked * are required


No file selected (must be a .jpg, .png or .gif image file)


Once published, you will have 15 minutes to edit this response.

Cancel