Start your own group! All DESIGN 21 members have the ability to create organizations.

Create A Group
The Southwood Group

The Southwood Group

Well-being, Communication, Community

1 Supporter

 • Southwoodin Group Research 

  Community, Industrial Design

  Research1_432_

  http://thesouthwoodgroup.com/research.php

  Pohjimmiltaan Southwoodin Group olemassa tutkimus, kartoittaa ja analysoida aliarvostettu ja alle tunnettuja yrityksiä sen institutionaalisia asiakkaita.

  Klo Southwoodin Group emme valita varastot, jotka käymme läpi, vaan olemme supistui asiakkaillemme tarkistaa kyseisen kalakannan, ja antaa käsityksen muuttujia, jotka vaikuttavat todennäköisimmin sen kurssilasku, jotta asiakkaamme voivat hyödyntämään oikeaan aikaan.

  Vuodessa voimme tarkistaa noin 600 varastoja, jonka avulla voimme tietää, mikä näiden pienten yritysten on onnistuu todennäköisimmin yli seurannut sijoitusaika.

  Southwood Ryhmä kuten kaikki muut tutkimuslaitoksiin, hyödyntää kaikki peruslaskutoimitukset ja raakaöljyn arvioinnin tekniikoita tarkistamaan raakadataa, ennen työllistävät oman talon laskelmissa.

  Vietettyään tuhansia työtunteja kokoamista ja tietojen tarkistamiseksi, ja voidaan tehdä johtopäätöksiä, vasta sitten me voi aloittaa prosessin, joka tekee Southwoodin Group ainutlaatuinen sen ikäisensä. Kun olemme mielestämme oikein tunnistettu pääoma, joka on aliarvostettu markkinoilla me sitten työllistävät dynaamiseen talon monikerroksinen analyysi prosessi, joka lopulta synnyttää useita korrelaatio, josta voimme tehdä päätös irtisanoa varastossa tai suositella sitä meidän kauppiaille.

  Ajoitus on kriittinen lähes kaikilla toimialoilla, mutta tämä ei ole koskaan ollut todellisempi kuin sisällä sijoitustoimintaa. Kun olemme tyytyväisiä, että olemme tunnistaneet aliarvostettu rahoitusväline meillä sitten alkaa pituussuunnassa seuranta, se on tällä hetkellä, että me ja asiakkaamme sitoutuvat riskiä. Seurauksena tutkimusten olemme minimoida tätä riskiä, ja yrittänyt ohjata kaikki ulkoiset tekijät, jotka voivat vaikuttaa investointeihin.

  Valitettavasti koska tiukat työskentelemme hyvin harvat analyysit johtavat suosituksen asiakkaillemme. Alustavan 600 asiakirjojen koottu, alle 1%, suositellaan keskimäärin vuodessa.

Leave a Response

Fields marked * are required


No file selected (must be a .jpg, .png or .gif image file)


Once published, you will have 15 minutes to edit this response.

Cancel

The Southwood Group

Join This Group

The Southwood Group

Canada

Contact The Southwood Group
http://thesouthwoodgroup.com/

Moderator: julie brown