Start your own group! All DESIGN 21 members have the ability to create organizations.

Create A Group
Newport International Group Runway Info

Newport International Group Runway Info

Well-being, Arts & Culture, Education

23 Supporters

 • The Newport International Runway Group: Major mode kæde svig

  Community, Communication Design

  Store mode kæde chefer indstillet til at beskylde Royal Bank of Scotland af svig

  Påstande, Royal Bank of Scotland ødelagt små virksomheder for profit er indstillet til at tage en stor ny drejning som ex-direktører og aktionærer af mislykkede mode kæde påfugle overveje en klage til alvorlig svig kontor.

  SFO allerede behandlingen af en aktmappe vedrørende den statsejede bank, men en intervention af dem nærmest sammenbruddet af budgettet mode detailhandler påfugle ville markere en dramatisk optrapning i skandalen. Det ville være første gang nogen direkte forbundet med en national kæde har indgivet en formel klage.

  RBS kom under beskydning sidste måned fra millionær Lawrence Tomlinson, Entrepreneur i opholdssted på afdelingen for Business, som påstod, at bankens Global omstrukturering gruppe havde skubbet mange små virksomheder i administration, så det kunne fastgøre op deres aktiver billigt.

  Lloyds Banking Group kom også kritik i betænkningen. Det forudsættes, at de tidligere chefer for en række kendte navne, der i de seneste år overvejer at iværksætte retssager mod begge banker.

  På tidspunktet for sammenbruddet af påfugle, RBS handlede som en central koordinerende bank arbejder med planer om at finde ny finansiering for koncernens 600 butikker og det var at blive betalt en ugentlig gebyr. Men som en førende långiver til gruppen det også spillede en nøglerolle i beslutter at kalde i administratorer i de første par dage af 2012.

  Administrerende direktør Richard Kirk og bestyrelsesformand Allan Leighton havde kæmpet for at gemme gruppen – som Bonmarche kæde – og var mindst halvvejs til at hæve 20 millioner pund for at fortsætte forhandlingerne med långivere.

  Kilder tæt på den tidligere påfugle bestyrelsen sagde direktørerne var overbevist om, at hvis banken havde været mere støttende, andre muligheder for virksomheden kunne have været vellykket. Seks uger efter administratorer blev udnævnt, var kæden solgt til Edinburgh Woollen Mills for £23 mio.

  Separat, viste det sig i sidste uge at et dossier, der var blevet udleveret til SFO ved en whistleblower giver anledning til bekymringer over inddragelsen af RBS i en række myndigheder herunder HMV og Clintons. SFO fortalte The Mail på søndag det» overvåge situationen «vedrørende RBS. Påfugle tidligere aktionær Och-Ziff og ex-administrerende direktør Richard Kirk afviste at kommentere situationen. Perry Capital, en anden tidligere aktionær, ikke reagere på anmodninger om bemærkning.

  Bonmarche blev solgt til solen europæiske partnere. Sidste måned, aktier i 264-butik Bonmarche forretning blev solgt på London Stock Exchange og det er nu værdiansættes på 117 millioner pund.

  RBS administrerende direktør Ross McEwan sagde af Tomlinsons påstande: ' den alvorligste beskyldning er, at RBS gennemført en systematisk indsats for at profit på bagsiden af vores gæster, når de var i finansiel nød. Vi tror ikke det er tilfældet, men det har alligevel gjort alvorlige skader på RBSS omdømme. Ingen beviser er fremlagt for denne påstand til banken.»

Leave a Response

Fields marked * are required


No file selected (must be a .jpg, .png or .gif image file)


Once published, you will have 15 minutes to edit this response.

Cancel

Be it known with the hottest clothes, footwear and accessories collections brought to you by Newport Runway!

Join This Group

Newport International Group Runway Info

Contact Newport International Group Runway Info
http://newportintlgroup.com/blog/

Moderator: Beverlyn Juma