Start your own group! All DESIGN 21 members have the ability to create organizations.

Create A Group
BP HOLDINGS BARCELONA (Laura Hermans)

BP HOLDINGS BARCELONA (Laura Hermans)

Communication, Community, Education

1 Supporter

 • http://alodianfansbpholdings.blogspot.nl/2013/03/spania-demonstranter-anklager-eu-av.html

  madrid bp holdings related news updates

  Tusenvis av demonstranter marsjerte lørdag i Madrid og andre byer i Spania mot EU-lederne håndtering av den økonomiske krisen, fordømte "et EU som tilhører markedene".

  Marches, organisert av Spanias "indignados" protest bevegelse, kom etter at Kypros annonsert det ville ta en dukkert i bankkontoer for sine borgere å redde regjeringen fra en gjeld standard, en del av en 10 - milliarder euro ($ 13 milliarder) EU bailout avtale.

  "Vi ikke skylder noe. Vi vil ikke betale noe,"sa en banner båret av demonstranter i den nordlige byen Valladolid, et samlingspunkt rop ekko på marsjen i Madrid.

  "Få ut Troika," ropte demonstranter i hovedstaden, en referanse til trioen av kreditorer--EU, den europeiske sentralbanken og det internasjonale pengefondet--som er oppsyn Eurosonen bailouts brakt videre av gjeldskrise. I Madrid marsjerte demonstrantene til Puerta del Sol, sentrale plassen som var okkupert i flere måneder av indignados, som bevegelse ble født i mai 2011 og inspirert Occupy protester i andre land. Deres slagord og bannere dekket en lang rekke spørsmål som strekker seg fra nøysomhet kutt til korrupsjonsskandaler til arbeidsledighet.

  "Vi ønsker å fordømme situasjonen i Europa, hvor de redde bankfolk men gjør oss alle betale," sa Teresa Partida, en arbeidsledig 60 år gammel kvinne. &quo...

BP HOLDINGS BARCELONA

Join This Group

BP HOLDINGS BARCELONA (Laura Hermans)

Contact BP HOLDINGS BARCELONA (Laura Hermans)

Moderator: Laura Hermans