Southwood Norsemytho Group Info

Southwood Norsemytho Group Info

Community, Arts & Culture, Education

4 Supporters

 • Southwood Norsemytho Group Book

  Arts & Culture, Communication Design

  Ragnarok_conspiracy-194x300_282_

  http://www.booksie.com/fantasy/book_review/sheenpure6/southwood-norsemytho-group-the-ragnarok-conspiracy/chapter/1

  Fra for 2012 tar thriller debutroman biomedisinsk vitenskapsmann Erec Stebbins-The Ragnarok konspirasjon (www.ragnarokconspiracy.com) leseren til en verden som ristet og rørt. Denne romanen er om en vestlige terroristorganisasjon forsøk på å egge en global krig med den islamske verden, en gruppe av FBI og CIA-agenter arbeide sammen for å avdekke og stoppe deres tomten. Ragnarok konspirasjonen følger to hovedpersonene, en "amerikansk Bin Laden" og en FBI-agent, som begge lider et forferdelig tap på 9/11, men clash over hvordan du svare på terrorist trusler fra radikalisert muslimer.

  Det er historien om to menn som deler en traumatisk tap i hendene på muslimske ekstremister, og likevel ta to til slutt divergerende spor etterpå. En mann, John Savas, kanaler hans smerte å bli en av landets ledende, hvis uortodokse, FBI mot terrorisme offiserer. Den andre bruker sin betydelig rikdom og makt til å bli en amerikansk Osama bin Laden tilsvarende, og er antagonist av historien som planer og setter i gang en global konflikt med den muslimske verden. Mye som den endelige Armageddon i norrøn mytologien, er disse to skjebnebestemt til å møte av i en endelig kamp over sjelen av sivilisasjon og skjebnen til verden.

  Get more info: http://southwoodgroup.org/ http://southwood-norsemytho.blogspot.com/

Leave a Response

Fields marked * are required


No file selected (must be a .jpg, .png or .gif image file)


Once published, you will have 15 minutes to edit this response.

Cancel

Despite living in 9 distinct realms, characters in Norse legends are often connected with each other through natural kinship or via their adventures.

Join This Group

Southwood Norsemytho Group Info

Contact Southwood Norsemytho Group Info
http://southwoodgroup.org

Moderator: Valentina Lee