Start your own group! All DESIGN 21 members have the ability to create organizations.

Create A Group
The Haney Group(THG)

The Haney Group(THG)

Community

25 Supporters

 • Haney grupp nyckelordstaggen 85258080733: Hur man handskas med online-hot

  Community, Communication Design

  It_photo_198880_50_432_

  How to deal with online threats: scams, illegal content and abuse

  Det uppskattas att UK konsumenterna förlorat mer än 400 miljoner pund till online bedragare i 2012, via 250.000 phishing-attacker. Denna siffra ger från RSA bedrägeribekämpning Command Center, Storbritannien den föga avundsvärda titeln på de flesta phished land på jorden; för första gången var mer pengar förlorade här online bedrägerier än i USA. Den representerar också en ökning med 25% på bedrägeri siffran för 2011.

  De falska antivirus bedrägerier du antas att ingen skulle luras av någon mer förbli otroligt lönsamt – förra året, 30 miljoner pund var lurad från konsumenter som använder dessa scareware bedrägerier ensam. Det är mycket bra för typer av IT-säkerhet att banka på om hur viktigt det är att skydda ditt nätverk, enheter och data, men lurendrejare har en talang för att komma runt sådana åtgärder genom att sikta direkt på den svagaste punkten – du.

  Jag har skrivit här om social ingenjörskonst sedan långt innan Kevin Mitnick författade sin nyskapande konfessionella The Art of Deception 2002. Människor är lurade online hela tiden, och är allt mer sannolikt att hamna som offer. Detta började jag tänka – vad händer efter att hästen skenat? Vad bör du göra om du är lurad, plats en phisher eller hitta barnporr online?

  Låt oss börja med bedrägerier. Ur teknisk synvinkel, Alexandru Catalin Cosoi, chief security strateg på Bitdefender, tyder på att vilken typ av bluff, enheten som det varit begås bör vara bortkopplad från internet, men inte avstängd. "Några malware är utformad att ignorera nyttolasten vid omstart," förklarar Cosoi, "gör det omöjligt för någon att återvinna provet och förstå vad som gick fel." Cosoi rekommenderar också en enhet som har känt för att vara ren och betrodda att byta alla lösenord för dina konton, för att minska pågående skador. Om affärsdata, IT-avdelningen måste informeras så snabbt som möjligt, och det kommer förmodligen ha tillgång till komprometterad föra din egen enhet (BYOD) hårdvara för kriminalteknisk analys.

  Självklart, om något bedrägeri innebär ditt kredit- eller betalkort eller bankkonto online, måste du informera din bank omedelbart för att begränsa ditt ansvar. Banken kommer nästan säkert avbryta och blockera alla tillhörande kredit- eller betalkort kort och utfärda nya; i vissa fall, kan det ha att sätta stopp på din hela kontot och ändra kontonummer. De flesta banker kommer att be dig att underteckna ett dokument som beskriver bedrägeri, så det kan utredas internt, och eventuella pengar förlorade återbetalas vanligtvis till ditt konto medan processen pågår.

  Läs hela artikeln här

Leave a Response

Fields marked * are required


No file selected (must be a .jpg, .png or .gif image file)


Once published, you will have 15 minutes to edit this response.

Cancel

The Haney Group Hong kong Realty Reviews

Join This Group

The Haney Group(THG)

17237
Germany

Contact The Haney Group(THG)

Moderator: Amelinda Eiffel