Start your own group! All DESIGN 21 members have the ability to create organizations.

Create A Group
Haney Group

Haney Group

Communication, Community, Environment

1 Supporter

 • http://www.scmp.com/property/hong-kong-china/article/1180248/hong-kong-flat-sales-take-hit-cooling-measures Het huisverkoop van Hong Kong nam een hit vorige week van de laatste ronde van maatregelen om te koelen van de markt, met geen transacties opgenomen in 18 grote woonwijken.

  Slechts 38 eigenschappen werden verkocht in de 35 grote woonwijken gecontroleerd door makelaar Midland Realty tussen 25 februari en 3 maart. Dat was een 40 procent daling van de voorafgaande week.

  "Meer dan de helft van de woonwijken wij controleren bereikt nul transacties," zei Midland Realty hoofd analist Buggle Lau Ka-fai. De landgoederen opgenomen sommige van die populaire met kopers, zoals zuiden horizon in Ap Lei Chau, Chi Fu tuin in Pok Fu Lam, Parc oase in Yau Yat Chuen en Telford tuinen in Kowloon Bay.

  "Veel potentiƫle kopers werd voorzichtiger na de recente verscherping maatregelen en een wait-and-see aanpak," zei BNP Paribus effecten (Aziƫ) in een rapport gisteren.

  Op 23 februari verdubbeld de regering zegelrecht op de aankoop van alle eigenschappen die zijn verkocht voor meer dan HK$ 2 miljoen tot maar liefst 8,5 procent. De verhuizing was de derde in een reeks maatregelen uitgerold om te koelen van de stad onroerend goederenmarkt sinds Chief Executive Leung Chun-ying aantrad in juli.

  Home prijzen verdubbeld in de afgelopen vier jaar, geholpen door lage hypotheekrente, een toevloed van vasteland Chinees kopers en een gebrek aan nieuwe plat aanbod.

  Echter, ondan...

Haney Group

Join This Group

Haney Group

portsmouth, England AB10 1BE
United Kingdom

Contact Haney Group

Moderator: kenneth kem