Start your own group! All DESIGN 21 members have the ability to create organizations.

Create A Group
Hass Associates-xenahelios

Hass Associates-xenahelios

Communication

1 Supporter

 • Nettkriminalitet - Hass and Associates News Blog Warning

  Communication, Industrial Design

  http://www.docstoc.com/docs/154069883/Hass-and-Associates-News-Blog-Warning--Nettkriminalitet-trussel-mot-%EF%BF%BDkonomier?

  Nettkriminalitet: trussel mot økonomier

  Advent av Internett har bidratt til globalisering. Ulempen er at det har vært ledsaget av en økning i cybercrimes, som utgjør en trussel mot mange økonomier, inkludert den i Zambia. Ved hjelp av moderne telekommunikasjonsnett som e-postmeldinger, chatterom og sosiale nettverk, truer cybercrime verdens sikkerhet og økonomiske helse. Ifølge en fersk rapport fra den globale sikkerhetsagenda Cyber, cyber ond-gjør involverer bruk av datanettverk å skade omdømmet til enkeltpersoner eller organisasjoner og inkluderer opphavsretten, svindel, hacking, konto tyverier; identitet tyverier, virus og uønsket e-post, referert ofte til som spam blant andre on-line forbrytelser. Rapporten sier cybercrime anslås for å forårsake tap av mer enn US$ 105 milliarder over hele verden hvert år. I 2010 alene, ble i det minste 280 millioner web angrep begått på enkeltpersoner og organisasjoner, en økning på om lag 93 prosent sammenlignet med forrige år.

  For eksempel, arrestert Zambia Police Service er Cyber Security Bureau (CSB) i 2010 en Lusaka bosatt mens hans australske medskyldig boltet etter stjele US$ 235 000 fra folk som ønsket å kjøpe biler på nettet. Deretter nestleder kommissær for politiet ansvarlig for informasjon og kommunikasjon teknologi (ITC) Solomon Jere, sa de mistenkte brukes til å stjele undisclosed mengder penger fra on-line bilen kjøpere. De intetanende bilkjøpere ble svindlet etter følgende annonser plassert på Internett invitere dem til å kjøpe biler som aldri ble levert. Dette ble gjort gjennom plassering av annonser på Internett inviterer folk til å kjøpe biler ved å betale penger til et fraværende-selskap. Dr Jere, som nå er nestleder Inspector General for politiet, forklarte at politiet klarte å arrestere en av menn basert i Lusaka, mens den andre en basert i Australia løp til Storbritannia. Annet enn å være conned for å kjøpe ikke-eksisterende biler har on-line, mange blitt offer for svindlere som også overtrykke intetanende Internett-brukere som Lidia Ngwenya av Chipata. MS Ngwenya minnes hvordan svindlere angivelig fra Tanzania nesten svindlet henne av millioner av kwacha etter utveksle e-post og telefonsamtaler i uker. I 2011, sier hun en kvinne hevder å være tanzanianske mailet henne påstås å være en enke som trengte en internasjonal administrator.

  tags: hass and associates news blog warning, nettkriminalitet trussel mot økonomier http://www.daily-mail.co.zm/?p=5209 http://s1299.photobucket.com/user/doorymon/media/HassandAssociatesNewsBlogWarning-Nettkriminalitet-trusselmotoslashkonomier_zps0534d62d.mp4.html

Leave a Response

Fields marked * are required


No file selected (must be a .jpg, .png or .gif image file)


Once published, you will have 15 minutes to edit this response.

Cancel

Hass Associates

Join This Group

Hass Associates-xenahelios

Contact Hass Associates-xenahelios

Moderator: Xena Helios