Start your own group! All DESIGN 21 members have the ability to create organizations.

Create A Group
Cruse and Associates Accounting CAA

Cruse and Associates Accounting CAA

Communication, Community, Environment

4 Supporters

 • Advokater og regnskapsførere hjelpe rik administrere pengene sine

  Community, Communication Design

  Images_432_

  http://mg.co.za/article/2013-04-05-00-lawyers-and-accountants-help-rich-manage-their-money

  cruse and associates latest financial news, Advokater og regnskapsførere hjelpe rik administrere pengene sine

  Historien om Portcullis TrustNet og fødestedet sitt-Cookøyene, er på mange måter historien om offshore systemet selv.

  Det er en stort sett usynlig verden, en merkelig blanding av den sneversynt og den globale som består av mindre personligheter og politikk inne hver offshore jurisdiksjon-mange med bestander ikke større enn en liten by. Men ved å etablere spesielle soner, disse små provinser har forandret ansiktet av internasjonal finans og business og påvirket rettshåndhevelse, skatt og politisk og økonomisk åpenhet over hele planeten.

  Skatt rettferdighet nettverket, en internasjonal advocacy gruppe motsetning til skatteparadiser, anslår at om lag en tredel av all verden rikdom holdes offshore, og omtrent halvparten av alle verden handel renn gjennom det. TrustNet, nå med hovedkontor i Singapore og med avdelingskontorer i 16 andre steder, beskriver seg selv som en "one-stop shop," ansette advokater og regnskapsførere som hjelpe "høy nettoformue" klienter administrere sine penger og forretningsaktiviteter.

  I dette de er ikke alene: det er dusinvis av andre såkalte offshore tjenesteleverandører.

  De trekke sjelden oppmerksomhet til seg selv. I motsetning til mange av sine kunder, som banker og regnskapsføreredet er ingen høyprofilerte industri foreninger som representerer deres interesser. De annonsere nesten utelukkende på Internett.

  Noen er så store som TrustNet, som nettstedet hevder det er den største uavhengige operatøren i Asia.

  Størrelsen på sine operasjoner er bekreftet i hundrevis av tusenvis av dokumenter oppnådd av International Consortium av undersøkende journalister, som viser den interne daglige driften av TrustNet. Avslører de klienter spredt over om lag 140 land og territorier, blant dem mange fremtredende forretnings-og politiske skikkelser. De inkluderer om lag 4 000 navn fra oss Canada, og om 1 300 fra den europeiske unionen. A masseutsendelser av dem imidlertid – omtrent 45 000 rundt 77 000 – kommer fra Kina, Taiwan, Singapore og andre øst-og Sørøst-asiatiske land, et tegn på den økende betydningen av regionen som en kilde til skyggefulle penger.

  De viktigste produktet som TrustNet selger kan oppsummeres i ett ord-hemmelighold.

  Firmaet bidrar til å sikre navn, økonomi, business interesser og politiske koblingene forblir skjult. Den gjør dette ved hjelp av en rekke metoder, for eksempel å opprette labyrintlignende lag av selskaper og finansielle klareringer i flere land, og i mange tilfeller å hjelpe klienter åpne utenlandske bankkontoer i navnene på anonyme selskaper i stedet for sine egne navn.

  Noen ganger parkert innenfor spesialbygde corporate kjøretøy er luksus yachter eller mesterverk av berømte kunstnere.

  cruse and associates latest financial news, Advokater og regnskapsførere hjelpe rik administrere pengene sine

  Relaterte artikler: http://jeffaldana25.blogspot.com/ and http://www.linkedin.com/groups/InternInternational-CruseAssociatesational-Cruse-Associates-4877648

Leave a Response

Fields marked * are required


No file selected (must be a .jpg, .png or .gif image file)


Once published, you will have 15 minutes to edit this response.

Cancel

Cruse and Associates goals and objectives are realized through our highly committed group of professionals and specialists whose expertise are in a di

Join This Group

Cruse and Associates Accounting CAA

Contact Cruse and Associates Accounting CAA

Moderator: Aina Nielsen