Start your own group! All DESIGN 21 members have the ability to create organizations.

Create A Group
Hass Associates Hong kong

Hass Associates Hong kong

Community, Environment

1 Supporter

 • HASS AND ASSOCIATES announcement on phishing prevention - Phishing: Hva du trenger å vite

  Communication, Environmental Design

  Hass_and_associates_announcement_on_phishing_prevention_phishing_-__hva_du_trenger_å_vite_432_

  http://www.itweb.co.za/index.php?option=com_content&view=article&id=62924:phishing:-what-you-need-to-know I dag, er phishing-angrep en allestedsnærværende del av Internett. Den primære målet for phishing-angrep har alltid vært legitimasjon for finansielle områder. Ta for eksempel den sørafrikanske Revenue tjenester (SARS). Rapporter viser at SARS er under trussel mot phishing-svindel. Organisasjonen er oppmuntrende sørafrikanere ikke å klikke på lenken, sendt av gjerningsmennene via e-post, som ber dem for deres bank detaljer. Det pleide å være lett å oppdage phishing-angrep som er rettet mot brukere. Dagens angrep er imidlertid mye slicker, veldig bra laget og ofte overbevisende nok. Ofte URL-adressen er manipulert til å gjøre lesere tror de besøker en internettside, når det faktisk, er rettet til en annen. Look-a-like-webområde forfalskning brukes også, å opprette en identisk kopi av et webområde på en nær-nøyaktige URL-adressen.

  Mer bekymringsfullt, har bedrifter hatt til å svare på utfordringen med rettet angrep, kjent som (spear phishing) og dam phishing, der angriperen er å velge en bestemt organisasjon til målet. Hvilket som helst område av verdi med en logikk spørsmål er nå et mål, spesielt hvis de samme logikk credentials kan brukes på andre nettsteder. Se også

  "Risikoen til en organisasjon fra en phishing-angrep er betydelig større fordi corporate immaterielle er risiko, så vel som langsiktig tilgang til interne systemer hvis angrepet går ubemerket," sier Heino Gevers, sikkerhet spesialist i Mimecast Sør-Afrika.

  Beskytte bedriften mot phishing betyr ved hjelp av en rekke taktikk; Vurder følgende: God perimetersikkerhet kombinert med up-to-date nettleser og sikkerhetsprogrammer for desktop er en gitt. Utdanne brukere dobbeltsjekke URL-adresser før de klikker på dem, legger du til en smart sosial beskyttelse. Husk også at ingen er utenfor

  Beskytte bedriften mot phishing betyr ved hjelp av en rekke taktikk; Vurder følgende: God perimetersikkerhet kombinert med up-to-date nettleser og sikkerhetsprogrammer for desktop er en gitt. Utdanne brukere dobbeltsjekke URL-adresser før de klikker på dem, legger du til en smart sosial beskyttelse. Husk også at ingen er utenfor rekkevidden av disse angrepene-det er en form for phishing, kalt "hvalfangst" som søker å målrette alle bortsett fra på høyt nivå eller C-suite ledere. Utdanne disse brukerne kan være en utfordring nå, men mye mindre av et problem enn å rydde opp etter utnyttelse.

  Hvis du er i bransjen for hosting en plattform som krever at brukere å logge inn og levere personlig informasjon, reagerer din største utfordring på angrep som bruker din merkevarebygging som agn. Det er viktig å hjelpe brukere med å identifisere legitime plattformen ved hjelp av sertifikater og forbedret godkjenningsprotokoller.

  Ikke stol på koblinger som kommer fra kontaktene dine gjennom beskjed klientene som GMail, Skype og Twitter. Du er ett klikk fra å bli kompromittert selv kontaktens konto kan ha blitt kompromittert.

Leave a Response

Fields marked * are required


No file selected (must be a .jpg, .png or .gif image file)


Once published, you will have 15 minutes to edit this response.

Cancel

Hass Associates Hong kong

Join This Group

Hass Associates Hong kong

noord holland, amsterdam 1099
Netherlands

Contact Hass Associates Hong kong

Moderator: ricoco matirez