Start your own group! All DESIGN 21 members have the ability to create organizations.

Create A Group
Hass Associates Hong Kong cyber bugs

Hass Associates Hong Kong cyber bugs

Communication, Community

1 Supporter

 • Rush å fikse Storbritannias Cyber politiet

  Communication, Communication Design

  Britain-united-kingdom-keyboard-shutterstock-ronfromyork_177_

  Eksklusivt: TechWeekEurope FOIs utsette usammenhengende metoder i cyber politiarbeid over Storbritannia, som tjenestemenn begynner å slite over forestående dannelsen av National Cyber Crime Unit

  Når jeg spør Charlie McMurdie, leder for Mets politiet sentrale e-Crime Unit (PCeU), og hvis hun er bekymret for dannelsen av National Cyber Crime Unit, hennes hender dekke øynene i fortvilelse, halv-hånlig, halv-ekte.

  Hun vet at i de neste ni månedene, vil hun bli oppgave med å fullføre sammenslåingen av PCeU med cyber-arm av den alvorlige organisert kriminalitet Agency(SOCA), å danne Storbritannias bly cyber politiet troppen, NCCU. McMurdie vet dette kommer til å ta en monumental innsats, en som vil se slutten av PCeU, som hun hjalp satt opp i 2008. Hun er fretting over det faktum at NCCU ikke engang har et riktig hjem ennå, og heller ikke en sjef å lede britiske cyber politiarbeid inn i en ny epoke. Og hun engang vet ikke hvis hun vil fortsatt være politiarbeid cyber-kriminalitet på slutten av det hele.

  Britiske cyber politiet

  Men innsatsen kan godt være verdt det, for Storbritannias offentlige og bedrifter både. Det er fordi britiske politiarbeid av e-kriminalitet, på landsbasis, mangler i en rekke avgjørende områder.

  Frihet av informasjon (FSM) forespørsler sendt av TechWeekEurope til hver politistyrke i Storbritannia har avdekket stark forskjellene i registreringer av cyber-kriminalitet over hele Storbritannia.

  Se flere relaterte videoer og emner: htt...

Hass Associates Hong Kong cyber bugs

Join This Group

Hass Associates Hong Kong cyber bugs

Contact Hass Associates Hong Kong cyber bugs

Moderator: nathalie kitt