Start your own group! All DESIGN 21 members have the ability to create organizations.

Create A Group
Abney Associates Hong Kong

Abney Associates Hong Kong

Communication, Community, Environment

2 Supporters

 • CYBER KRIMINELLE UTNYTTE IS CYBER FORBRYTELSER ENHET

  Communication

  Cyber-crime-emc-ireland_432_

  http://www.gsnmagazine.com/node/28558?c=cyber_security

  abney and associates reviews on cyber war warning Online svindlere har igjen tatt til å bruke navnet på Immigration and Customs Enforcement Cyber forbrytelser Center (IC3) å presse penger fra intetanende ofre online.

  ICE utstedt en svindel-varsel på 15 februar, som sa cyber kriminelle bruker e-post som angivelig være fra Cyber forbrytelser Center for å lokke potensielle ofre til "drive-by nedlasting" nettsted, der ransomware ble installert på brukerens datamaskin.

  En gang installert, sa ICE maskinen fryser og brukeren blir varslet om at datamaskinen er blokkert på grunn av føderale kriminelle brudd. Brukeren er fortalte de må betale ICE Cyber forbrytelser Center $400 innen 48 timer å ha deres datamaskin ulåst.

  ICE sa meldingen er en bløff og ikke en legitim kommunikasjon fra ICE. Det anbefales at alle som mottar det ikke å følge betalingsinstruksjonene for. I stedet er det anbefalt å besøke webområdet IC3 å sende inn en klage, få en anerkjente datamaskin ekspert for å fjerne den skadelige programvaren og holde operativsystemer og legitime antivirusprogramvaren oppdatert.

  IC3 rapporterte en veldig lignende svindel denne siste sommeren brukte en falsk US Department of Justice immaterielle nettsted for å holde en brukers datamaskiner gissel elektronisk til de bruker elektroniske betalinger for å løslate dem.

  I som svindel, sa IC3, Citadel malware levert ransomware kalt Reveton til brukere i et forsøk på å presse penger med offisielle ser området.

  Ofrene var også lokkes ofre til et lignende "drive-by nedlasting nettsted," der ransomware ble installert på sine datamaskiner. En gang installert, brukerens datamaskin frøs og et skjermbildet vises en advarsel om at brukeren hadde krenket USAs føderale lovgivning. For å låse opp sine datamaskiner, brukere ble bedt om å betale en $100 fint til det amerikanske justisdepartementet, ved hjelp av forhåndsbetalte penger korttjenester, ifølge IC3. abney and associates reviews on cyber war warning

Leave a Response

Fields marked * are required


No file selected (must be a .jpg, .png or .gif image file)


Once published, you will have 15 minutes to edit this response.

Cancel

PC Speak: An Abney and Associates Internet and Technology Research Lab – The world of internet technology and infotech update!

Join This Group

Abney Associates Hong Kong

Contact Abney Associates Hong Kong

Moderator: Laurens Yazel