Start your own group! All DESIGN 21 members have the ability to create organizations.

Create A Group
Financial Accounting Hass And Associates

Financial Accounting Hass And Associates

Well-being, Community, Education

1 Supporter

 • hass and associates technology fraud prevention blog

  Community, Communication Design

  http://www.netnewsledger.com/2013/03/31/computer-fraud-attacks-you-and-your-computer/

  REDCLIFF-computerfraude aanvallen u en uw computer. Tussen pogingen tot phishing, spam e-mails en malware proberen hakkers te krijgen in uw persoonlijke informatie en gegevens. De Canadian Anti-fraude Center en de Royal Canadian Mounted politie technologische misdaad tak hebben rapporten ontvangen van Canadezen die zeggen dat hun computers zijn worden bevroren of zij is "vergrendeld" van hun computers. Dit gebeurt vooral nadat klagers ontvangen pop-upberichten waarschuwing hen dat hun computers zijn geassocieerd met kinderpornografie.

  Computerfraude Deze waarschuwingsberichten, die beweren te komen van de RCMP of andere Canadese overheidsinstanties, vertellen ontvangers te betalen 100 dollar via Ukash (payment serviceprovider) zodat hun computers worden kunnen "ontgrendeld".

  Dit soort berichten, bekend als ransomware, zijn oplichterij die ontworpen zijn om schokken en angst zodat slachtoffers reageren door het versturen van geld snel. Als u een van deze berichten ontvangt, wees u ervan bewust dat: • De ransomware is een poging tot fraude ten nadele van u. • Verzenden geld zal niet positiebepaling uw computer-blijft het vergrendeld. STUUR GEEN GELD. • De RCMP noch andere Canadese overheidsinstanties zouden kapen computers om te verkrijgen geld. De aanwezigheid van ransomware is harde bewijzen dat uw computer is besmet door schadelijke software (malware) die moet worden aangepakt. • De enige manier om toegang tot uw computer herwinnen is om de hulp van een computertechnicus die van de malware verwijderen kan te zoeken. • Om te beschermen tegen cyber aanvallen, moet u regelmatig uw software bijwerken. U moet goede anti-virus, spyware en firewall bescherming.

Leave a Response

Fields marked * are required


No file selected (must be a .jpg, .png or .gif image file)


Once published, you will have 15 minutes to edit this response.

Cancel

was at first doing business as the Tax Center and was then evolved to an accounting industry concerning about income tax preparation.

Join This Group

Financial Accounting Hass And Associates

Contact Financial Accounting Hass And Associates

Moderator: josh mae cruz