Start your own group! All DESIGN 21 members have the ability to create organizations.

Create A Group
Financial Accounting Hass And Associates

Financial Accounting Hass And Associates

Well-being, Community, Education

1 Supporter

  • Technology Blog Hass and Associates Madrid News Articles

    Education, Communication Design

    http://creseldacabal.skyrock.com/3144724058-Technology-Blog-Hass-and-Associates-Madrid-News-Articles.html

    Windows 8, den nyeste versjonen av Microsofts operativsystem, er de mest ambisiøse og det merkeligste viktigste produktet noensinne utgitt av gigantiske. Utformet for å kjøre på smartphones, tavle-PCer, bærbare datamaskiner, servere og selv superdatamaskiner, presenterer Windows 8 sine brukere med samme grensesnitt, med bare mindre variasjoner, på enhver enhet. For å demonstrere for kunder og opprinnelige utstyrsfabrikanter (OEMer) mulighetene for det nye grensesnittet, som er radikalt forskjellig fra tidligere versjoner av Windows og optimalisert for berøring, var Microsoft tvunget til å utvikle sin første datamaskin, overflate tabletten. Responsen har vært blandet: noen kritikere guardedly velkommen 8 Windows, priste sin vakre grafisk design og dristig likegyldighet til Microsofts fortiden; andre var fortsatt forvirret av forsøket på å innføre en enkelt brukeropplevelse på alle typer datamaskiner (se vår egen anmeldelse, "Windows 8: Design over brukervennlighet," av Simson Garfinkel). Jason Pontin, MIT teknologi Review'seditor i chief, talte til Microsofts konsernsjef Steve Ballmer, om det nye operativsystemet og fremtiden av hans selskap.

    Technology Info: http://www.slideshare.net/biancca17/hass-and-associates-hong-kong-news http://www.goodreads.com/group/show/95364-hass-associates

Leave a Response

Fields marked * are required


No file selected (must be a .jpg, .png or .gif image file)


Once published, you will have 15 minutes to edit this response.

Cancel

was at first doing business as the Tax Center and was then evolved to an accounting industry concerning about income tax preparation.

Join This Group

Financial Accounting Hass And Associates

Contact Financial Accounting Hass And Associates

Moderator: josh mae cruz