Start your own group! All DESIGN 21 members have the ability to create organizations.

Create A Group
Hass and Associates

Hass and Associates

Communication, Community, Environment

11 Supporters

 • "Jeg mistet £1500 i en Internett scam" - unngå e svindel og spare deg selv en kamp for å gjenvinne kontanter

  Community, Communication Design

  Capture_282_

  http://www.thisismoney.co.uk/money/meandmymoney/article-2290815/Lost-1-500-internet-phishing-scam-avoid-email-fraud.html

  "Jeg mistet £1500 i en Internett scam" - unngå e svindel og spare deg selv en kamp for å gjenvinne kontanter, online warning hass and associates reviews

  Til tross for utbredt publisitet om farene ved "phishing"-hvor conmen lure deg til å avsløre finansielle detaljer-fortsetter praksisen å kreve tusenvis av ofre.

  Con innebærer vanligvis å henvise personer til et falskt webområde, ofte via en kobling i en e-post, der de blir bedt om å angi brukernavn og passord for kontoene. Bevæpnet med denne informasjonen, avløp crooks raskt dem penger.

  Nye, mer overbevisende former for phishing er utvikling for å holde foran høyprofilerte advarsler og kampanjer.

  Camilla Jackson, 38, fra Calne, Wiltshire, tapt £1500 på grunn av en "phishing" svindel som involverer PayPal, online betalingsfirmaet.

  Hun fikk en e-post i desember, angivelig fra PayPal, ber henne om å logge på og endre hennes passord. Hun fulgte instruksjonene, men hva skjedde neste forlot henne fikk panikk.

  Camilla, som driver sin egen catering virksomhet, ble sendt av den virkelige PayPal å si at det hadde tatt £1500 fra hennes Lloyds business konto og betalt for det å en annen PayPal-kunde. Camilla oppdaget hun hadde gitt henne passord til en svindler som hadde brukt det til å autorisere overføringen.

  PayPal forsikrer kundene på sin hjemmeside som hjelper er lett tilgjengelig for phishing-ofre.

  Imidlertid Camilla uenig, og følte avvist når hun opp alarmen. Hun sier: "umiddelbart jeg var på telefonen til PayPal for å si at dette var feil, men de sa det var ikke noe å gjøre med dem, og jeg burde ha visst det var svindel. Det virket som om de vasket hendene i situasjonen. "

  PayPal sier: ' som mange online banker, butikker og tjenester, PayPal kan målrettes av kriminelle som bruker falske e-poster for å lure brukere. Vi vil bare noen gang be en bruker å skrive inn personlige detaljer på nettsiden vår sikre når de har logget på kontoen. Vi aldri be for detaljer i en e-post.'

  Lloyds erstattet pengene, men forsinkelser i signering av skjemaer bedt om det å trekke tilbake tilbakebetalingen. Camilla var venstre forvirret som hun var kjent med prosessen. Endeløse telefonsamtaler og Skjemautfylling venstre mor-av-tre sint og utmattet. "Jeg ville bare et svar," sier hun. "Jeg var så lei av alt og brukte timer på telefon."

  Lloyds fortalte finansielle Mail at i slike tilfeller det refusjoner kunder umiddelbart men krever ytterligere informasjon for å bekrefte påstandene.

  Camillas refusjon ble trukket tilbake mens banken var ventet på nødvendige papirene skal fullføres. Dette ble sendt, og banken har nå gjenutgitt tilbakebetalingen. Andre kanskje ikke så heldig. Bankene løfte om å refundere ofre for svindel med ulike online garantier, men det er ikke en sikkerhet i alle tilfeller.

  Betaling tjenester regelverk krever bankene å refundere svindel med mindre de kan bevise en kunde handlet uaktsomt eller bedrag, men hva som utgjør uaktsomhet er en gråsone.

  Vilkår og betingelser for HSBC kunder, for eksempel fastsette at gjester må ta alle rimelige forholdsregler for å holde det hemmelig personlig sikkerhetsinformasjon. Dette inkluderer aldri besøker et webområde for banktjenester fra en kobling i en e-post.

  Hundrevis av phishing-webområder er etablert hver dag og hver kampanje kan generere tusenvis eller millioner av e-post. Kunder av banker og betalingstjenester, for eksempel PayPal, er de vanligste målene.

  Men det er ikke bare banker som er etterlignet. Naturkatastrofer er en utløser for falske veldedighet appeller-utnytte donorer sjenerøsitet i kjølvannet av en tragedie. E-post ser ekte ut og kan dra på hjertet strengene. Når du er i tvil, går du direkte til et kjent og klarert nettsted i stedet for å bruke en kobling i en e-post.

  Ifølge ikke-for-profit organisasjon er GetSafeOnline den gjennomsnittlige tapet per phishing-svindel £247.

  Tony Neate, administrerende direktør i gruppen kampanjer og råd sier folk bør aldri gi ut deres brukernavn og passord. Banker og bygge samfunn vil aldri be om disse detaljene i en e-post.

  Online-brukere må også ta større forsiktighet med informasjonen de viser på sosiale nettsteder som Facebook og Twitter.

  Alle som har vært utsatt for Internett kriminalitet bør rapportere sine erfaringer til handling svindel.

  Besøk actionfraud.police.uk eller ring grensehandelen 123 2040.

  "Jeg mistet £1500 i en Internett scam" - unngå e svindel og spare deg selv en kamp for å gjenvinne kontanter, online warning hass and associates reviews

  Les mer: http://www.socialbookmarkssite.com/tag/hass-associates-hong-kong-warning-articles/ , http://hassassociates.livejournal.com/

Leave a Response

Fields marked * are required


No file selected (must be a .jpg, .png or .gif image file)


Once published, you will have 15 minutes to edit this response.

Cancel

Know the risks. Know the solution.

Join This Group

Hass and Associates

Contact Hass and Associates

Moderator: Adam Whales