Start your own group! All DESIGN 21 members have the ability to create organizations.

Create A Group
Abney Associates News Hong kong

Abney Associates News Hong kong

Communication, Community, Education

7 Supporters

 • James Carter, VP, ja Marcus Dawson, Investment johtaja, on Abney Associates Osallistu symposiumi Financial Stability Hongkongissa

  Community, Industrial Design

  Avney_432_

  15 maaliskuu 2013 - Hong Kong

  James Carter, varatoimitusjohtaja, ja Marcus Dawson, johtaja investoinnit, Abney Associates käyvät Financial Stability symposiumin sponsoroi Hong Kong Monetary Authority 30. toukokuuta 2013 Two International Finance Center, Auditorio, 56 / F, 8 Finance Street, Central HK.

  Kaksi pääteemoista ohjelmaan kuuluu: ensimmäinen, vuorovaikutus mikro-ja makrotason vakauden valvonnan ja toiseksi, Governance for Financial Stability. Ensimmäisessä, erot makro-ja mikrotason vakauden valvonnan keskustellaan sittemmin käytyjen keskustelujen rajojen makrotalouden vakauden valvonnan. Sisällä toinen aihe, rooli säännön ja harkintavallan rahoitusvakautta päätöksenteossa otetaan ylös. Tehokas ja tehokkaan hallinnon järjestelyjä rahoitusjärjestelmän vakauden politiikkaa keskustellaan myös sekä hyviä ja huonoja puolia eri institutionaaliset järjestelyt?

  Abney Associates ammattilaisten osallistuminen symposiumiin osuu halunsa parantaa yhtiön kykyä tarjota erinomaiset palvelut rehellisesti ja eettisten normien kautta vuorovaikutuksessa muiden yksilöiden ja ryhmien mukana rahoitusta ja investointeja. Ne antavat edelleen monenlaisia ratkaisuja räätälöidä asiakkailleen tavoitteita ja perustuvat hyvin tutkittua tietoa. Kasvu ja vakaus ovat Ensisijaisena yritys ylläpitää puolesta niiden asiakkaita ja yhteiskuntaa yleensä.

  Hong Kong Monetary Authority kautta instituutti raha Research (HKIMR). tutkii liittyvistä asioista rahapolitiikkaa, rahoitus-ja pankkialan erityisesti koskeviin asioihin Hong Kong ja Aasiassa. Yksi sen päätavoitteista on edistää "poliittista analyysia strategisia kysymyksiä, jotka vaikuttavat rahoitusmarkkinoiden kehitystä Aasiassa."

  Abney Associates tukee järjestäjien tavoitteena on tarjota vakaat puitteet Aasian sijoittajat ja päättäjät tarkastella ja analysoida paikallisia ja maailmanlaajuisia taloudellisia kysymyksiä, jotka kantavat kun taloudellinen kunto Aasian maiden ja lähialueiden talousalueilla. Tämä yhteinen näkemys on sopusoinnussa Yhtiön tavoitteena on "rakentaa vaurautta asiakkaille luomalla maailmanlaajuisesti tunnettuja brändejä".

Leave a Response

Fields marked * are required


No file selected (must be a .jpg, .png or .gif image file)


Once published, you will have 15 minutes to edit this response.

Cancel

Abney Associates News Hong kong

Join This Group

Abney Associates News Hong kong

dallas, TEXAS 90210
United States

Contact Abney Associates News Hong kong
http://abneyassociatesnewshongkong

Moderator: betty laffeyt