Start your own group! All DESIGN 21 members have the ability to create organizations.

Create A Group
Abney and Associates

Abney and Associates

Communication, Community, Education

5 Supporters

 • Valkoinen talo huutaa Kiinan, Korean ja tietoverkkorikollisuutta

  Community, Environmental Design

  Capture_432_

  http://www.washingtontimes.com/news/2013/mar/11/white-house-calls-out-china-north-korea-and-cyberc/?%20utmsource=RSSFeed&utm_medium=RSS

  Valkoinen talo huutaa Kiinan, Korean ja tietoverkkorikollisuutta

  Obama hallinnon alkuun kansallinen turvallisuus virkamies sanoi maanantaina Yhdysvaltain "hyväksy Pohjois-Korean ydinalan valtioksi" ja kehotti Kiinan johtajat tekemään cyber liittyvät rikokset kukistamaan.

  Puhe Affair Hienosto think tank New Yorkissa kansallisen turvallisuuden neuvonantaja Thomas E. Donilon sanoi, että Yhdysvallat tarvitsee Kiinan Ohje kumpaankin.

  "Yhä useammin Yhdysvaltain yritykset puhuvat vakavia huolenaiheita hienostunut, kohdennettuja varkauksia liikesalaisuuksia ja valmistajakohtaisten teknologioiden kautta cyberintrusions, joka on peräisin Kiinan ennennäkemättömän," hän sanoi.

  "Presidentti alas, tämä on tullut käännekohta ja keskustelua Kiinan kaikilla tasoilla hallitusten," Mr. Donilon sanoi aikana laaja-alainen puhe, joka myös esitteli vaikuttimet takana Obaman hallinto itse kuvattuja ulkopolitiikan "pivot" Aasiaan.

  Osalta "cyber käytössä varkaus," Mr. Donilon sanoi, että Yhdysvaltain viranomaisten "on" Kiinan johtajat tunnistamaan kiireellisyys ja laajuus sekä riskejä siihen liittyy kansainväliseen kauppaan ja maine Kiinan teollisuuden maailmassa ongelma.

  Hänen kommenttinsa spesifisyys ilmestyi räätälöitävä suorana vastauksena kommentteihin viikonloppuna Kiinan ulkoministeri, joka hylkäsi viimeaikaiset syytökset, että Kiinan sotilaallinen on ollut laaja-alaista hakkerointi hyökkäykset Yhdysvaltain ja muiden ulkomaisten tavoitteita.

  Viime kuussa yksityinen vartiointiliikkeeseen Mandiant Corp. Aleksandrialainen, sanoi, että se oli jäljitetty cyberattacks 115 yhdysvaltalaisten yritysten — kuten puolustus urakoitsijat-yksikkö Kiinan sotilaallinen.

  Vaikka hän ei käsitellä erityisiä syytöksiä, kuten toi Mandiant, Kiinan ulkoministeri Yang Jiechi sanoi, tietoverkkorikollisuuden tehdään Kiinaa vastaan oli pelkästään poliittisin perustein mustamaalauskampanjaa.

  Mitä voidaan pitää merkkinä Kiinan johtajat, jotka eivät avaa työskentelemään — tai ainakin puhua — Yhdysvaltojen viranomaisten kanssa Mr. Yang myös vaativat yhteistyön tehostamista tietoverkkorikollisuutta kansainvälisten viranomaisten asiasta.

  Tunteisiin vaikutti yhtyisivät hänen sanoihinsa New Yorkissa maanantaina Mr. Donilon, joka sanoi, että Yhdysvallat ja Kiina, "maailman kaksi suurinta taloutta, sekä Internetissä, riippuvaiset on tiennäyttäjänä ongelman ratkaisemiseksi."

  Kiinan mukaan voimakkaasti herra Donilon huomautusta Pohjois-Koreasta. Vastenmielisyys kohti Washington Pohjois-Korean johtajat on laajentunut vuodesta 12 helmikuu, kun Pjongjangin teki sen kolmannen testin ydinräjähteen.

  Vaikka Mr. Donilon sanoi Obama hallinto ei "seisovat" kun Pohjois-Korean tavoitteena on kehittää ydinasein ohjus, jotka voidaan kohdistaa Yhdysvaltoihin, hän korosti, että "näkymät sillä rauhanomaisen ratkaisun myös edellyttää"Yhdysvaltain koordinoidaan tiiviisti"Kiinan kanssa.

  "Uskomme, että yksikään maa, kuten Kiina, pitäisi asioida tavalliseen Pohjois-Korean, joka uhkaa naapureilleen kanssa", hän sanoi. "Kiinan kiinnostus vakaus Korean niemimaalla puoltaa selvä polku päättyy Pohjois-Korean ydinohjelmasta."

  Kiina ja Yhdysvallat, toimi viime viikolla hyväksyessään uuden YK: n turvallisuusneuvoston päätöslauselman-viides niin resoluutio vuodesta 2006 — tiukennettuja pakotteita Pohjois-Koreasta.

  Ulkoministeriö antoi maanantaina nimitysten kolme Pohjois-Korean virkamiehistä jotka sanotaan, että on sidottu suoraan maan ydinohjelmasta varojen jäädyttäminen.

  Nimityksiä samaan aikaan samankaltaisia toimia kohti Pohjois-Korean Yhdysvaltain valtiovarainministeriö maanantaina ja seuraa liuskekivi ulkoministeriön viime viikolla tekemät nimitykset.

  Valkoinen talo huutaa Kiinan, Korean ja tietoverkkorikollisuutta

  [ KATSO LIITTYVÄT PAKETIT: http://www.wikihow.com/Abney-and-Associates-Online-Warning:-in-Wake-of-Cyberattacks and http://mariahabney.blogspot.com/2013/03/abney-associates-public-schoolboy.html ]

Leave a Response

Fields marked * are required


No file selected (must be a .jpg, .png or .gif image file)


Once published, you will have 15 minutes to edit this response.

Cancel

Public Group

Join This Group

Abney and Associates

Contact Abney and Associates

Moderator: Lewis Finn