Start your own group! All DESIGN 21 members have the ability to create organizations.

Create A Group
internet technology by abney and associates-Main

internet technology by abney and associates-Main

Communication

7 Supporters

 • Vårt syn: Stivne cyber forsvar

  Communication, Communication Design

  Abney_432_

  Når Internett-tyver oppdaget hvor enkelt det er å stjele en persons kredittkortnummer og annen verdifull informasjon, var det uunngåelig ville de søker større og mer potensielt lukrativ ofre. Den amerikanske regjeringen, for eksempel.

  Et teknologiselskap for sikkerhet ansatt av The Washington Post nylig rapportert at 115 amerikanske myndigheter og private selskaper hadde blitt hacket av kinesisk cyber spioner som opererer fra en Shanghai kontorbygg People's Liberation Army cyber-kommandoen boenhet.

  Hackere har trengt vår nasjons mest kraftfulle institusjoner, inkludert føderale byråer, militære kontraktører, congressional kontorer, nyhetsorganisasjoner og advokatfirmaer. De har infiltrated systemer som styrer våre power grid og vann systemer.

  Det reiser spørsmål om potensialet for fremtidige høyteknologiske terroranslag. Men tyvene har onde hensikter, eller var de stjele forretningshemmeligheter av ledende amerikansk innovatører i vitenskap, romfart og energi? Ingen synes å vite.

  Vi vet at hackere i mange land, inkludert vår egen, har vært snusing og stjele i år. Men kinesiske angrepet har vært utsatt som de nyeste og mest aggressive noensinne oppdaget.

  Obama-administrasjonen har bestilt forbedringer i USA cybersecurity, og Pentagons egen Cyber Command unit tar aggressiv mottiltak. Vi kan ikke flytte raskt nok til å styrke våre cyber beskyttelse og forsvar.

  Kanskje er Kina bare engasjert i gammeldags industriell spionasje å få en økonomisk overtaket. Men forestill deg hva grusomheter et land med skumlere hensikter kan begå?

Leave a Response

Fields marked * are required


No file selected (must be a .jpg, .png or .gif image file)


Once published, you will have 15 minutes to edit this response.

Cancel

internet technology by abney and associates

Join This Group

internet technology by abney and associates-Main

Contact internet technology by abney and associates-Main

Moderator: Hansel Hansel