Start your own group! All DESIGN 21 members have the ability to create organizations.

Create A Group
internet technology by abney and associates-Main

internet technology by abney and associates-Main

Communication

7 Supporters

 • Kanavan suosio kasvaa mobiili turvallisuuskysymykset

  Communication, Communication Design

  Mobile-payments-security_282_

  http://www.qrcodepress.com/mobile-security-issues-grow-with-the-channels-popularity/8517206/

  Tietoverkkorikollisuutta kasvaa älypuhelimet ja tabletit, kuten ostoksilla ja maksujen yleistynyt. Opinnot alkavat osoittaa, että mukavuutta ja luottamusta, että kuluttajilla ja maksaa ostoista älypuhelimissa alkaa kasvaa, mutta enemmän yhteistä se tulee käyttää näitä laitteita, isompi eloisa arvopaperi uhka kasvaa. Vaikka älypuhelimet ja tabletit käyttö lisää mahdollisuuksia ja mukavuus, se avaa oven petoksille. Jokainen uusi digitaalinen mahdollisuus kuluttajille on myös yksi, joka on katsellut hakkerit ja pahantekijät, jotka olisi hyötyä kuluttajille, jotka käyttävät laitteensa ostos- ja maksaa niiden tuotteet tarttuma rahoitus- tai yksityisiä tietoja. Identiteettivarkauden ja luottokorttipetoksista tullut vakava huolenaihe Eloisa Arvopaperi-uhkien tullut rehottavat. Liikkuvien turvallisuus on alue, joka vaatii enemmän kuluttajien huomiota aiheutuvia riskejä. Tästä syystä on erittäin tärkeää, että kuluttajat valmistautua. Mcommerce ja smartphone-maksut-kanavat voivat tarjota kuluttajille paljon, mutta on laitteiden käyttäjät tietoisiksi eloisa turva-aukkoja ja varmista, että he pitävät ne minimiin. Tämä tekee mobiilitietoturvaa yksi suurimmista alojen kasvun 2013, koska se on possu takaisin päälle räjähtävä käytön mcommerce ja tabletti kaupankäynnin lisääntyminen. Vaikka tämä oli yksi tärkeimmistä kysymyksistä, joista oli päästä sisään tapa kulutuksen tämän kanavan hyväksyminen ostajat alkavat laitteita käytetään yhä enemmän päivittäiset tehtävänsä, ne lisäävät heidän viihtyvyyteen, älypuhelimet ja tabletit. Tuloksena on kasvava luottamus Eloisa Arvopaperi, jonka monet epäeettinen ihmiset käyttävät voidakseen varastaa tietoja, joita voidaan sitten käyttää omiin tarkoituksiinsa. Tämä asettaa kuluttajien suurempaan vaaraan liittyviin kysymyksiin, teksti viestin huijauksia ja tietovarkauksilta eri muodoissa.

  Mobiili tietoturva-asiantuntijat eivät ole suosittelee, että kuluttajat ovat erittäin suositella, että kerrot itse pitää tietonsa turvassa ja vähentää todennäköisyyttä, että niistä tulee tavoite lopettaa laitteiden käyttöön ja ostamisen.

  Lue lisää:

  https://getsatisfaction.com/abneyassociates/topics/abneyandassociateshongkongnewsedition http://www.quora.com/Kerei-Misterwood/Abney-Associates/Hong-Kong-Leads-World-Region-in-Economic-Freedom-2013-Index-Shows

Leave a Response

Fields marked * are required


No file selected (must be a .jpg, .png or .gif image file)


Once published, you will have 15 minutes to edit this response.

Cancel

internet technology by abney and associates

Join This Group

internet technology by abney and associates-Main

Contact internet technology by abney and associates-Main

Moderator: Hansel Hansel