Start your own group! All DESIGN 21 members have the ability to create organizations.

Create A Group
THE TYLER GROUP BARCELONA (trazyblim)

THE TYLER GROUP BARCELONA (trazyblim)

Communication, Community, Education

1 Supporter

  • InterContinental Exchange Inc vil vurdere kutte handel timer for myke varer i et forsøk på å forbedre likviditet, president og chief operating officer i ICE Futures US Ben Jackson sa på fredag. Atlanta-baserte utveksling vil sette frem et forslag om å redusere timer i sukker, kaffe og kakao kontrakter som er oppført på Liffe i London og ICE Futures oss i New York når den har fullført oppkjøpet $8 milliarder av NYSE-Euronext, fortalte han delegatene på nasjonale kaffe Association USA-konferansen.

    Komiteer dedikert til hver vare vil være ansvarlig for å lage en anbefaling på timer til exchange. "I anerkjennelse at det er perioder når det er svært lite likvide timer... Vi kommer til å arbeide med (fabrikat) komiteer og forkorte dem (timer),"sier Jackson.

    Snakker med journalister, Jackson sa: "i de fleste tilfeller det sannsynligvis kommer til å være at vi forkorte dem. Vi tror det er på et tidspunkt og tid hvor vi skal forkorte timene, men vi trenger å få tilbakemelding fra handelen." Dette er utvekslings første trekk å endre oss handel timer etter klager fra handelsmenn at lange timer av handel i kakao, arabica kaffe og rå sukker futures og opsjoner i New York reduserer likviditet.

    "Mens vi ser en økning i deltakelse fra folk i Asia, når de deltar er i normal New York/London timer med handel. Du ikke ser mye av det i over natten handel,"fortalte Jackson reportere. ICE skal tilegne seg robusta kaffe, hvitt sukker og kakao...

THE TYLER GROUP BARCELONA

Join This Group

THE TYLER GROUP BARCELONA (trazyblim)

portsmouth, England AB101BE
United Kingdom

Contact THE TYLER GROUP BARCELONA (trazyblim)
http://thetylergrouptrazyblim

Moderator: trazy blim