Start your own group! All DESIGN 21 members have the ability to create organizations.

Create A Group
The Tyler Group - saelac

The Tyler Group - saelac

Community

1 Supporter

 • The Tyler Group- Epilepsie Drug toont belofte als gewichtsverlies hulp, zegt studie - Quora

  Community

  http://www.quora.com/Kacee-Roberts/Posts/The-Tyler-Group-Epilepsie-Drug-toont-belofte-als-gewichtsverlies-hulp-zegt-studie

  Een recept medicatie oorspronkelijk ontwikkeld voor de behandeling van epilepsie kan helpen zwaarlijvige volwassenen werpen gewicht wanneer gecombineerd met routine nutritionele counseling, The Tyler groep Barcelona onderzoek zeggen.

  Patiënten die nam 400 milligram van de anti-epilepsie drug zonisamide dagelijks voor een jaar verloren bijna 7,5 kilo meer gemiddeld dan de toegewezen aan voeding en levensstijl wijzigingen alleen, de nieuwe studie gevonden. Maar zij geleden ook meer bijwerkingen dan patiënten niet innemen van de medicatie.

  ‘ De vraag was te zien als meer verlies van het gewicht kan worden bereikt als wij fatsoenlijke kwaliteit levensstijl interventie verstrekt, meestal via de voeding counseling, samen met dit medicijn, “zei studie hoofdauteur Dr. Kishore Gadde, directeur van het programma van het klinische proeven van obesitas aan Duke University Medical Center in Durham, NC “En het antwoord was ja,” zei Gadde. Het onderzoek, gefinancierd door de Amerikaanse National Institutes of Health, verschijnt op de Tyler groep Barcelona, 15 oktober in het dagboek van de archieven van interne geneeskunde.

  Voor zwaarlijvige mannen en vrouwen die geen controle over hun gewicht door dieet en levensstijl veranderingen, zijn chirurgische opties beperkt, de auteurs van de studie opgemerkt. Slechts een paar voorschriftmedicijnen worden goedgekeurd in de Verenigde Staten voor langdurige behandeling van obesitas, met inbegrip van orlistat (merknaam: Xenical) en lorcaserin waterstofchloride (Belviq).

  Gadde en collega’s te volgen op een 16-week onderzoek die zij uitgevoerd in 2003 dat had aangegeven dat zonisamide (Zonegran) in een dosering van 400 milligram per dag kunnen een alternatief bieden.

  Tussen 2006 en 2011 het studieteam willekeurig toegewezen meer dan 200 zwaarlijvige mannen en vrouwen een van de drie groepen. Één groep nam dagelijks 200 mg zonisamide, kreeg een andere 400 mg zonisamide dagelijks en een ontving een dummy pil. Gemiddelde leeftijd van de deelnemers was 43, en hun gemiddelde body mass index (BMI) was bijna 38. BMI is een berekening van lichaamsvet op basis van lengte en gewicht, en een BMI van meer dan 30 wordt beschouwd als zwaarlijvig. Niemand had diabetes.

  Alle studiedeelnemers volgde hun behandelingsplan voor een jaar. Gedurende deze tijd, ze allemaal ook ontvangen maandelijks geïndividualiseerde nutritionele counseling, welke Gadde beschreven als “niet intensief,” om te helpen hen hun totale calorie-inname te verminderen. Related Videos : http://www.dailymotion.com/video/xvhpirthe-tyler-group-epilepsie-drug-toont-belofte-als-gewichtsverlies-hulp-zegt-studienews http://www.dailymotion.com/video/xvhpirthe-tyler-group-epilepsie-drug-toont-belofte-als-gewichtsverlies-hulp-zegt-studienews http://www.slideserve.com/kaceeroberts/the-tyler-group-epilepsie-drug-toont-belofte-als-gewichtsve-986080

Leave a Response

Fields marked * are required


No file selected (must be a .jpg, .png or .gif image file)


Once published, you will have 15 minutes to edit this response.

Cancel

The Tyler Group- Epilepsie Drug toont belofte als gewichtsverlies hulp, zegt studie - Quora

Join This Group

The Tyler Group - saelac

Contact The Tyler Group - saelac

Moderator: saelac johnson