Start your own group! All DESIGN 21 members have the ability to create organizations.

Create A Group
The Tyler Group - saelac

The Tyler Group - saelac

Community

1 Supporter

  • http://www.quora.com/Kacee-Roberts/Posts/The-Tyler-Group-Epilepsie-Drug-toont-belofte-als-gewichtsverlies-hulp-zegt-studie

    Een recept medicatie oorspronkelijk ontwikkeld voor de behandeling van epilepsie kan helpen zwaarlijvige volwassenen werpen gewicht wanneer gecombineerd met routine nutritionele counseling, The Tyler groep Barcelona onderzoek zeggen.

    Patiënten die nam 400 milligram van de anti-epilepsie drug zonisamide dagelijks voor een jaar verloren bijna 7,5 kilo meer gemiddeld dan de toegewezen aan voeding en levensstijl wijzigingen alleen, de nieuwe studie gevonden. Maar zij geleden ook meer bijwerkingen dan patiënten niet innemen van de medicatie.

    ‘ De vraag was te zien als meer verlies van het gewicht kan worden bereikt als wij fatsoenlijke kwaliteit levensstijl interventie verstrekt, meestal via de voeding counseling, samen met dit medicijn, “zei studie hoofdauteur Dr. Kishore Gadde, directeur van het programma van het klinische proeven van obesitas aan Duke University Medical Center in Durham, NC “En het antwoord was ja,” zei Gadde. Het onderzoek, gefinancierd door de Amerikaanse National Institutes of Health, verschijnt op de Tyler groep Barcelona, 15 oktober in het dagboek van de archieven van interne geneeskunde.

    Voor zwaarlijvige mannen en vrouwen die geen controle over hun gewicht door dieet en levensstijl veranderingen, zijn chirurgische opties beperkt, de auteurs van de studie opgemerkt. Slechts een paar voorschriftmedicijnen worden goedgekeu...

The Tyler Group- Epilepsie Drug toont belofte als gewichtsverlies hulp, zegt studie - Quora

Join This Group

The Tyler Group - saelac

Contact The Tyler Group - saelac

Moderator: saelac johnson