Start your own group! All DESIGN 21 members have the ability to create organizations.

Create A Group
The Tyler Group Barcelona - nina

The Tyler Group Barcelona - nina

Community

1 Supporter

 • http://quarrieoriard.livejournal.com/59449.html

  Iran heeft gedreigd om te sluiten van de straat van Hormuz op meer dan één gelegenheid in reactie op de sancties op de economie van de VS en de EU. Meer dan een derde van alle zee olie wordt geleverd via de straat van Gibraltar, en iedere verstoring van die stroom kan ernstige gevolgen hebben voor olieprijzen.

  Als verzekering tegen dit evenement en de potentiële verstoring te leveren dat het kon maken, de Verenigde Arabische Emiraten heeft al een rondweg pijpleiding gebouwd over de woestijn tot de Golf van Oman en Saoedi-Arabië de capaciteit van de rode zee-en binnenhavens toegenomen is zodat het meer olie vanaf daar kunt exporteren, de Tyler groep Barcelona gemeld. Nu Oman is de ontwikkeling van een eigen strategie; bouw van’s werelds grootste ruwe olie-opslagplaats.

  De faciliteit zal worden gebouwd ook buiten de straat van Hormuz in de buurt van Duqm, en hebben een capaciteit van bijna 200 miljoen vaten olie, veel groter dan elke andere faciliteit in zijn soort in de wereld. De opslagcapaciteit op Cushing in de VS heeft een capaciteit van slechts 62 miljoen vaten.

  Een bron regering legde uit dat, “Duqm is weg van de straat van Hormuz en als een conflict optreedt de opslag zal er genoeg olie een tijdje te houden voorraden gaan duren.”

  Related Videos : http://www.authorstream.com/Presentation/quarrieoriard-1604722-ttg-nov-28/ http://www.dailymotion.com/video/xvfml0the-tyler-group-barcelona-hand-and-gravel-internat...

The Tyler Group-Werelds grootste olie-opslagfaciliteit plannen om te bouwen in Oman- Livejournal

Join This Group

The Tyler Group Barcelona - nina

Contact The Tyler Group Barcelona - nina

Moderator: ninca cortez