Start your own group! All DESIGN 21 members have the ability to create organizations.

Create A Group
Micron Associates Madrid News

Micron Associates Madrid News

Communication, Community

3 Supporters

 • 4 beveiliging suites die al uw apparaten beschermen

  Community, Communication Design

  http://micronassociates.net/hi-TECH/2012/09/12/4-security-suites-that-protect-all-your-devices/

  Als u op zoek bent naar een suite die een grote verscheidenheid van apparaten beschermt, geeft Micron Associates u alle toegang van McAfee. Bovendien, heeft het sommige zeer nuttige modules PC bescherming, met name voor thuisnetwerken, hoewel ze iets van een gemengde zak zijn.

  Zoals de andere suites herzien hier, McAfee niet verstoppen uw systeem met behulp van te veel RAM-geheugen of systeembronnen. Echter, als u op zoek bent voor een nuttig Web gebaseerde dashboard, of een nog completere Android oplossing, je zou best kijken elders, met name om Webroot SecureAnywhere compleet.

  McAfee All Access

  McAfee alle toegang biedt het grootste scala van beveiligingsprogramma's van de suites in deze roundup. Met een abonnement krijgt u software van de veiligheidsbescherming voor een onbeperkt aantal Windows-PC's, Macs, Android smartphones en tabletten en BlackBerry en Symbian smartphones. Omdat het betrekking heeft aan meer mobiele besturingssystemen dan haar concurrenten, het is de een te kiezen als er meerdere typen van smartphones — tenzij het is een iPhone.

  Bescherming van Windows Op PC's geeft McAfee u malwarebescherming, een firewall, anti-spam software, Web security, ouderlijk toezicht, een systeem cleanup tool, online back-up, een "digitale kluis" die bestanden die u niet dat gezien door iemand anders, een Schijfdefragmentatie... en ja, meer zo goed wilt beschermt. Het wordt allemaal gepresenteerd in een handige, compacte interface die maakt het eenvoudig voor u in een oogopslag zien welke hulpmiddelen u momenteel gebruikt en om te schakelen van een in- of uitschakelen. McAfee Total Protection ook kun je aanpassen van de manier waarop deze hulpprogramma's werken aanzienlijk. OS X bescherming

  McAfee All Access: OS X

  Je krijgt niet bijna de zelfde suite van tools op een Mac die je op een PC doen-niets dan fundamentele bescherming. Dat betekent geen Traffic Monitor, geen netwerk verdediging, geen digitale kluis en geen Schijfdefragmentatie. Echter, krijgt u een eenvoudig malware scanner die uw Mac voor bedreigingen scant. U kunt plannen en scans aanpassen zodat alleen bepaalde mappen worden gescand. En je krijgt ook een quarantaine ruimte waar u verdachte bestanden kunt isoleren. Er is ook een scan geschiedenis en log. De software bevat real-time scannen, spyware scannen, en een firewall.

  Android bescherming

  McAfee's Android app biedt een malware scanner en een manier om Zoek een verloren of gestolen apparaat en het vergrendelen of haar gegevens te wissen. Deze functies zijn aanzienlijk beter is dan die welke door een Norton, omdat ze kunnen worden gedaan vanaf elke gewenste webbrowser. Ga gewoon in uw dashboard McAfee Web klikt u op het Androïde apparaat dat je hebt verloren, en klik vervolgens op wat u wilt doen — Zoek het apparaat, op afstand vergrendelen of wissen van de gegevens op afstand. Het ondersteunt ook reservekopieën van contacten en SMS-berichten voor thecloud en deze terugzetten.

Leave a Response

Fields marked * are required


No file selected (must be a .jpg, .png or .gif image file)


Once published, you will have 15 minutes to edit this response.

Cancel

Micron Associates Madrid News

Join This Group

Micron Associates Madrid News

Contact Micron Associates Madrid News

Moderator: wilhelm darville