Start your own group! All DESIGN 21 members have the ability to create organizations.

Create A Group
Micron Associates Madrid News

Micron Associates Madrid News

Communication, Community

3 Supporters

 • 4 beveiliging suites die al uw apparaten beschermen

  Community, Communication Design

  http://micronassociates.net/hi-TECH/2012/09/12/4-security-suites-that-protect-all-your-devices/

  Als u op zoek bent naar een suite die een grote verscheidenheid van apparaten beschermt, geeft Micron Associates u alle toegang van McAfee. Bovendien, heeft het sommige zeer nuttige modules PC bescherming, met name voor thuisnetwerken, hoewel ze iets van een gemengde zak zijn.

  Zoals de andere suites herzien hier, McAfee niet verstoppen uw systeem met behulp van te veel RAM-geheugen of systeembronnen. Echter, als u op zoek bent voor een nuttig Web gebaseerde dashboard, of een nog completere Android oplossing, je zou best kijken elders, met name om Webroot SecureAnywhere compleet.

  McAfee All Access

  McAfee alle toegang biedt het grootste scala van beveiligingsprogramma's van de suites in deze roundup. Met een abonnement krijgt u software van de veiligheidsbescherming voor een onbeperkt aantal Windows-PC's, Macs, Android smartphones en tabletten en BlackBerry en Symbian smartphones. Omdat het betrekking heeft aan meer mobiele besturingssystemen dan haar concurrenten, het is de een te kiezen als er meerdere typen van smartphones — tenzij het is een iPhone.

  Bescherming van Windows Op PC's geeft McAfee u malwarebescherming, een firewall, anti-spam software, Web security, ouderlijk toezicht, een systeem cleanup tool, online back-up, een "digitale kluis" die bestanden die u niet dat gezien door iemand anders, een Schijfdefragmentatie... en ja, meer zo goed wilt beschermt. H...

 • http://micronassociates.net/hi-TECH/2012/09/02/perth-named-as-digital-boom-capital-in-googles-etown-awards/

  HET is beter bekend als een van de steden delen van Australië's mijnbouw boom, maar nu Perth is genoemd als het kapitaal van de natie digitale boom.

  De westelijke Australische hoofdstad verdiend boven facturering in Google's eerste Australische "eTown Awards", die 600 gemeenschappen op hun online business activiteiten gerangschikt.

  Australië's digitale economie is de moeite waard zoveel van de natie ijzererts uitvoer en verwachting groeien door maximaal 70 miljard dollar in de komende vier jaar, volgens de business consultants Deloitte toegang economie.

  De reus internet zoeken zegt dat Perth leidde de stad ranglijst voor Yarra Victoria, Adelaide in Zuid-Australië en Noord Sydney en Ryde in NSW.

  Byron Shire in NSW leidde de regionale ranglijst voor Meander Valley in Tasmanië, Cessnock en Wingecarribee shires in NSW, en de regio van de Scenic Rim in Queensland.

  "Het web is het omzetten van alle bedrijven in Australië, niet alleen die doorgaans beschouwd als ondernemingen van internet," zei Google in een verklaring.

  Federale kleine Business Minister Brendan O'Connor, die gelanceerd de awards in Perth op donderdag, zei dat hij hoopte dat ze zou aanmoedigen andere kleine bedrijven om online te krijgen.

  "De digitale economie versterkt de Australië's economische groei en de belangrijke bedrijven van elke omvang zijn goed uitgerust om te pr...

Micron Associates Madrid News

Join This Group

Micron Associates Madrid News

Contact Micron Associates Madrid News

Moderator: wilhelm darville