Start your own group! All DESIGN 21 members have the ability to create organizations.

Create A Group
BP Holdings-mond carlo

BP Holdings-mond carlo

Community

1 Supporter

 • http://www.dailymotion.com/video/xur6cbbp-holdingsnews

  Bp holdings

  Londen - Britse energie belangrijke BP maandag aangekondigd een principieel akkoord te verkopen van 50% van haar belang in de joint-venture TNK-BP aan Rosneft in een mix van cash en aandelen transactie, die haar deelnemingen in het Russische staatsbedrijf bedrijf stijgen tot 19,75 procent zullen zien.

  De betaling door Rosneft is een mix van 17,1 miljard dollar in contanten en aandelen die 12,84% vertegenwoordigen van Rosneft, de Britse energie belangrijke zei in een verklaring. De voorgestelde transactie bestaat uit twee tranches: BP gebruik 4,8 miljard dollar van de tegenprestatie in geld om te kopen een verdere 5,66% van Rosneft van de Russische regering, die aan het einde van de voorgestelde transactie zal de Britse olie- en gasindustrie belangrijke deelneming "19,75 per cent van Rosneft aandelen, met inbegrip van BP's bestaande bedrijf van 1,25% wilen 12,3 miljard dollar in contanten hebben ontvangen. "

  BP zou verwerven de Rosneft aandelen uit de Russische regering tegen een prijs van $8 per aandeel (vertegenwoordigt een premie van 12 procent bij de slotkoers van Rosneft aandeel op vrijdag, 18 oktober 2012.

  'Ondertekening van de definitieve overeenkomsten is afhankelijk van de Russische regering akkoord te gaan met de verkoop van de participatie van de 5,66 procent in Rosneft en het is de bedoeling dat de verkoop van TNK-BP en deze verdere investeringen in Rosneft op dezelfde dag voltooien z...

BP HOLDINGS Rosneft stakingen van contant geld en deelt deal met BP

Join This Group

BP Holdings-mond carlo

Contact BP Holdings-mond carlo

Moderator: mond carlo