Start your own group! All DESIGN 21 members have the ability to create organizations.

Create A Group
BP Holdings Madrid Spain-wooday

BP Holdings Madrid Spain-wooday

Community

12 Supporters

 • BP Holdings Madrid Articles Reviews: Shanghai bourse försvarar hantering av Everbright glitch

  Community, Communication Design

  bp holdings madrid articles reviews, Shanghai bourse försvarar hantering av Everbright glitch

  Source

  BEIJING, 25 augusti (Xinhua) - The Shanghai stock exchanges, the bourse största i Kina av marknadsvärde, har försvarat sin hantering av en dar Senare Händelse transactions belopp felaktigt var matas to promote Everbright värdepapper, vilseledande investerare.

  Utbyte sade söndagen på på att concerning the response to händelsen 16 Aug. var enligt förordningarna och prejudikat.

  "Både pris och summands av de inköpsorder som place board av Everbright värdepapper under förmiddagen trade på 16 Aug. inom intervallet anges av utbytet, så vi inte utfärda någon varning till Marknaden," det Sade i s online media briefing, eller microblog via sina weibo, account.

  När det gäller glitch orsakas av ett misstag i mata in transactional data, biföll utbyte moral beslut att inte utfärda någon varning med angivande av prejudikat som en olycka med Taiwan's Fubon värdepapper i 2005 När s näringsidkare misstag matas in s 80 miljoner yuan order som 8 miljarder yuan.

  Felaktiga commercially av Everbright värdepapper på 16 Aug. orsakade s 5.96-procent Toppar i riktmärket Shanghai Composite index i ungefär tre minuter.

  Investerare varit missnöjd har med att the exchange underlåtenhet varna snabbt the glitch till som de jagade stigande stock och stora led förluster därefter När priserna Föll.

  Svara på frågan om att commercial brytare controller införas slåss mot i stora fluktuationer, utbyte sa att det att commercial Tyforsleden forskning the de som är för att användbara Skapa s period av tid för att Marknaden Lugna ner och smälta information Inför volatilitet.

  Kretsbrytaren controller tillämpas Europeiska av och att amerikanska marknaderna tillfälligt avbryta act under flyktiga När share kurser rör antingen hög eller låg prisgränsen.

  Kinas två börser, the andra är the Shenzhen stock exchange, anställa s Mekanism under Vilken stay priser varken falla mer eller kan Stiga ÄN the dagliga cap på 10 procent.

  Utbyte också commercial att det sade intensifiera sin forskning viabilityen på ett av att InfoEra T + 0 samma dag för stock settlement system investerare som kan detta system "bättre skydd medelstora och för små investerares Intressen" och är "mer rättvis."

  T + 1 bosättningen systemet promote närvarande anställd av [aktiemarknaden](http://bpholdings.wordpress.com/2012/11/27/bp-holdings-ubs-tyskland-ifragasatte-over-pastadda-skattebedrageri/ ) mandates som kan investerare endast sälja stock tidigast handelsdag efter en deras köp.

  Söndagens förklaringar från exchange genereras till stor del negativa svar från netizens, the tror mest av att ha utbytet customer gjort mer för att varna investerare av eventuella risker.

  "Utbyte är att Hitta ursäkter genome andras doubt i underlåta att frågan varningar," sade s Weibo användare med användarnamn "Youyudeshengling."

 • Jag kollade på några tips om ekonomiska och leder mig till denna webbplats, jag är verkligen tacksam att jag hittade den här, detta kommer att hjälpa mig säkert. Jag ska öva dig råd.

Leave a Response

Fields marked * are required


No file selected (must be a .jpg, .png or .gif image file)


Once published, you will have 15 minutes to edit this response.

Cancel

BP Holdings Madrid Spain

Join This Group

BP Holdings Madrid Spain-wooday

Contact BP Holdings Madrid Spain-wooday

Moderator: Yair Wood