Start your own group! All DESIGN 21 members have the ability to create organizations.

Create A Group
The Avanti Group Mining Mush and Fencing

The Avanti Group Mining Mush and Fencing

Communication

1 Supporter

  • Det er knapt 100 meter, men et gjerde Israel planlegger å bygge gjennom fire landsbyer i hjertet av ikoniske åsene i Vestbredden viser hvor dypt okkupasjonen kommer inn palestinske liv.

    Tidligere denne måneden, beordret den israelske Defense Forces (IDF) byggingen av en separasjon gjerde i [url=http://mondoweiss.net/2013/11/israel-security-heart.html]nordlige Vestbredden[/url] på jordbruksområder tilhører fire palestinske landsbyer. "Sikkerhetsgjerde", eller "sikkerhet wall" fra hebraisk og arabisk avsetning bestillinger, kjører øst-vest langs motorveien 5, nær Tapuach, et kontrollpunkt mellom Ramallah og Nablus.

    Dette gjerdet er ikke en forlengelse av den berømte separasjon barrieren. Snarere vil det være en frittflytende kjeden koblet planke i hjertet av Vestbredden. En miniatyrversjon av veggen, skiller det noe og kan enkelt omgås fots. Det bare strekker 3,8 dunums i lengde, godt under en kilometer. Fortsatt er dette gjerdet del av et lappeteppe av barrierer i bydelen Nablus som spore highway systemet.

    Gjerdet er planlagt for bygging på gårder lander tilhører åsside lokalitetene Beita, Osrain, Qabalan og Yitma. Sammen danner de fire landsbyene en firkant med to nord og to av en israelsk motorvei. Planlagte banen av gjerdet linjer motorveien bisecting.

    "Basert på min jurisdiksjon som leder for det israelske forsvaret i dette distriktet," sier November 3 bevilgning for jeg oppnådd, signert av Nitzan Alon, den israelske hæren ...

The Avanti Group Mining Mush and Fencing

Join This Group

The Avanti Group Mining Mush and Fencing

Contact The Avanti Group Mining Mush and Fencing

Moderator: Sharilyn Carlucci